Ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής στην Στερεά Ελλάδα: 11,5% στην δημοσκόπηση της Κάπα Research

Σαρωτική άνοδο για τη Χρυσή Αυγή αποτυπώνει δημοσκόπηση της Κάπα Research για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ήτοι για τους νομούς Εύβοιας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Φωκίδας και Ευρυτανίας.

Συγκεκριμένα, ο Λαϊκός Σύνδεσμος αναδεικνύεται καθαρά σε τρίτη πολιτική δύναμη με ποσοστό 8,3% χωρίς αναγωγή. Τα ποσοστά των κομμάτων, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, έχουν ως εξής:

Νέα Δημοκρατία 23,5%
Σύριζα 15,4%
Χρυσή Αυγή 8,3%
Κίνημα Αλλαγής 7,4%
ΚΚΕ 5,5%
ΑΝΕΛ 1,7%
Ένωση Κεντρώων 2,8%

Υπενθυμίζεται ότι η δημοσκόπηση διενεργήθηκε προ της αποχώρησης του κόμματος του Στ. Θεοδωράκη από το Κίνημα Αλλαγής, όπερ σημαίνει πως οι προσδοκίες του Καθεστώτος της κλεπτοκρατίας για το γκρέμισμα της Χρυσής Αυγής από την τρίτη θέση θα μείνουν όνειρα θερινής νυκτός.

Σημειώνουμε ότι με την αναγωγή το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανέρχεται σε 11,5% περίπου, το οποίο και καταδεικνύει άνοδο άνω του 1,5% σε σχέση με την τελευταία έρευνα της συγκεκριμένης εταιρείας το Δεκέμβριο του 2017, στην οποία ο Λαϊκός Σύνδεσμος συγκέντρωνε ποσοστό 9,9%!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ragdaia-anodos-ths-chrushs-aughs-sthn-sterea-ellada-115-sthn-dhmoskophsh-th#ixzz5KsppRViL

Comments Off on Ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής στην Στερεά Ελλάδα: 11,5% στην δημοσκόπηση της Κάπα Research

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.