Πολιτική αγυρτεία: Οι συριζαίοι θέτουν το κομματικό τους συμφέρον υπεράνω του δημοσίου συμφέροντος

Η «πρώτη φορά Αριστερά» κατέδειξε περιφανώς ότι η τοποθέτηση, στα κυβερνητικά αξιώματα και υπουργικούς θώκους, ανθρώπων ανερμάτιστων και έμπλεων εμμονικών ιδεοληψιών και αγκυλώσεων, είναι κάτι παραπάνω από επικίνδυνο. Οι ανεκδιήγητοι αυτοί τύποι όχι μόνο απαξιώνουν την τρίτη στη σειρά κοινοβουλευτική δύναμη και αρνούνται να απαντήσουν, ως οφείλουν, στον κοινοβουλευτικό έλεγχο που ασκεί με συνέπεια η Χρυσή Αυγή αλλά προτιμούν αναισχύντως να αδιαφορούν για καίρια ζητήματα που αναδεικνύει σε κοινοβουλευτικό επίπεδο ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και αφορούν χιλιάδες Ελλήνων συμπολιτών μας.

Συγκεκριμένα, στην Αρ. 1095/8-6-2018 αναφορά που κατετέθη στη Βουλή από τη Συναγωνίστρια Ζαρούλια με θέμα «Νομοθετική ρύθμιση για την κατοχύρωση της ειδικότητας και εκπαίδευσης της Ποδολογίας», ο … πολύς, άμεμπτος και αδιάφθορος (εδώ γελάμε) Πολάκης απήντησε ανερυθριάστως ως εξής:

«Σας γνωστοποιούμε ότι, ενόψει εκκρεμούς δίκης για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στην οποία ερευνάται η συμμετοχή και ένταξη της πλειοψηφίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, θα απέχουμε από απαντήσεις που μας τίθενται από την ως άνω ή άλλον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, για λόγους συνταγματικής και κοινοβουλευτικής τάξης»

Δεν είναι είναι λίγες οι φορές φυσικά που αρνούνται να τοποθετηθούν σε ζητήματα που τίθενται στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου από τη Χρυσή Αυγή, αφού αυτό πλέον έχει καταστεί πάγια τακτική τους. Διαφαίνεται έτσι εμφανώς ο πολιτικός αμοραλισμός που κατατρύχει το ετερόκλητο μαρξιστικό συνονθύλευμα καθώς και το πώς αντιλαμβάνονται οι τύποι αυτοί θέματα που άπτονται του δημοσίου συμφέροντος, της δημόσιας υγείας αλλά και των δημοκρατικών θεσμών.

Αυτή η συμπεριφορά θεμελιώνει αναμφιβόλως τεράστιες ευθύνες της συγκυβερνήσεως ενώ αντανακλά το πραγματικό αντι-ανθρωπιστικό, έμφορτο μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων και ιδεοληψιών, πρόσωπο του συριζαίϊκου μορφώματος, οι εκπρόσωποι του οποίου προτιμούν να θέτουν το κομματικό τους συμφέρον υπεράνω του κοινού καλού, καταφρονώντας και απαξιώνοντας έτσι εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/politikh-agurteia-oi-surizaioi-thetoun-to-kommatiko-tous-sumferon-uperanw-t#ixzz5L3aDQgda

Advertisements

Leave a comment

Filed under ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.