Χιλιάδες κόσμου στα Τρίκαλα βροντοφώναξαν: Όχι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας

Δυναμική παρουσία συναγωνιστών από την Τ.Ο. Τρικάλων της Χρυσής Αυγής

Πλημμύρισε μετά από πολλά χρόνια με κόσμο η κεντρική πλατεία των Τρικάλων, ενώ πατριωτικά τραγούδια και θούρια δονούσαν την ατμόσφαιρα. Οι χιλιάδες πολίτες, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση φορέων την πόλεως, διαδήλωσαν με παλμό και αποφασιστικότητα την αντίθεσή τους στο επιχειρούμενο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας.

 

Το σύνθημα “Αλήτες προδότες πολιτικοί” ακούστηκε για μια ακόμη φορά, και στην Κεντρική πλατεία των Τρικάλων, ενώ έντονη ήταν και η παρουσία και της Τ.Ο. Τρικάλων της Χρυσής Αυγής.

Εκατοντάδες πολίτες ήρθαν σε επαφή με την πολυμελή αντιπροσωπεία του Κινήματος, και εξέφραζαν την αγωνία τους για όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα τον τελευταίο καιρό, αλλά και την εμπιστοσύνη τους στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, που εξακολουθεί να έχει σταθερές και ξεκάθαρες θέσεις για όλα τα Εθνικά και κοινωνικά θέματα.

Η εκδήλωση έκλεισε με τους παρευρισκομένους να ψάλλουν τον Ακάθιστο, και τον  Εθνικό Ύμνο, και το εμβατήριο “Μακεδονία ξακουστή”.

Μια θλιβερή δεκάδα παρακρατικών (ανάμεσα τους και αλλοδαποί), προσπάθησαν να αμαυρώσουν την εκδήλωση στο τέλος της, αλλά απομονωθήκαν από τους πολίτες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chiliades-kosmou-sta-trikala-brontofwnajan-ochi-sto-jepoulhma-ths-makedonia#ixzz5L4bg0QAI

Advertisements

Leave a comment

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.