Η λαθρομετανάστευση οδηγεί την Ελλάδα ολοταχώς προς το χάος και την αποσύνθεση

Η λαθρομετανάστευση οδηγεί την Ελλάδα ολοταχώς προς το χάος και την αποσύνθεση

Η στοχευμένη μαζική λαθρομετανάστευση προς την Ελλάδα, μια λαθρομετανάστευση που καλύπτεται με τον ψευτομανδύα της προσφυγικής κρίσης, οδηγεί αναπόφευκτα σε ήδη παρατηρήσιμες κοινωνικές συνέπειες οι οποίες πολύ σύντομα θα καταλήξουν στο χάος και στην αποσύνθεση. Είναι απολύτως προβλέψιμο ότι οι ως επί το πλείστον μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες επιπέδου λίθινης εποχής συν τω χρόνω θα γίνονται όλο και περισσότερο επιθετικοί και εγκληματικοί, με αποτέλεσμα την ραγδαία και εκτός ορίων αύξηση της εγκληματικότητας, η οποία θα αποφορτίσει βίαιες συγκρούσεις και εσωτερικές αναταραχές εμφυλιοπολεμικού χαρακτήρα.

Πολλοί Έλληνες επηρεασμένοι από το ξενοκίνητο συνταγματικό τόξο κυβέρνησης και αντιπολίτευσης και τα συστημικά-καθεστωτικά ΜΜΕ είναι βαθιά διχασμένοι για το ζήτημα της ανεξέλεγκτης υποδοχής λαθρομεταναστών. Το σιωνιστικό λόμπι των Αθηνών μέσω των κυρίαρχων ΜΜΕ προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες ότι η «ένταξη» των λαθρομεταναστών είναι «πολιτικά ορθή» για ανθρωπιστικούς λόγους, ενώ αποσιωπάται ότι ο σχεδιασμός αυτής της «ένταξης» ήδη έχει αποτύχει παντού στην Ευρώπη. Αποκρύπτεται ταυτόχρονα εντέχνως ότι η υποδοχή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων υποσκάπτει το εθνικό κράτος και την φυλετική και πολιτισμική του σύνθεση. Η κατάσταση οδηγείται ολοταχώς σε έναν καταστρεπτικό εσωτερικό πόλεμο όπου Έλληνες θα συγκρούονται με Έλληνες, λαθρομετανάστες με Έλληνες και λαθρομετανάστες με λαθρομετανάστες.

Το κεντρικό πρόβλημα είναι η αδυναμία ενσωμάτωσης των λαθρομεταναστών στην ελληνική κοινωνία, μια αδυναμία που πηγάζει από τους ίδιους τους αλλοδαπούς και την θρησκεία τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της αδυναμίας είναι οι Τούρκοι στην Γερμανία, οι οποίοι δεν εντάχθηκαν εδώ και 60 χρόνια στην γερμανική κοινωνία, παρά τις ομολογουμένως υπερπροσπάθειες του γερμανικού κράτους. Από την μη ενσωμάτωση προκύπτουν παράλληλες κοινωνίες (γκέτο) και οι αλλοδαποί παραμένουν μεταξύ τους στην ατμόσφαιρα των δικών τους πολιτισμικών, ως επί τω πλείστον μεσαιωνικών, μορφών ζωής και συνηθειών. Στην Γερμανία σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία το 90% των Μουσουλμάνων ζουν σε γκέτο, το ίδιο συμβαίνει στην Γαλλία και Βρετανία.

Γκέτο μουσουλμάνων λαθρομεταναστών ήδη υπάρχουν και στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, παραδείγματα έχει υπόψη του κάθε Έλληνας. Από τις παράλληλες κοινωνίες δημιουργούνται «άβατες περιοχές» (γνωστές και ως «no go area»), περιοχές δηλαδή με μεταναστευτικό πληθυσμό όπου κυριαρχεί το έγκλημα, η βία, τα ναρκωτικά, η πορνεία, η ανεργία και η έλλειψη οποιασδήποτε προοπτικής. Είναι περιοχές, ήδη υπάρχουν στην Αθήνα, όπου δεν υφίσταται ουδεμία δημόσια ασφάλεια, ειδικά για τον γηγενή πληθυσμό. Σε αυτές τις περιοχές θα αναπτυχθούν οι φύτρες κοινωνικής αναταραχής και αναστάτωσης που θα εξελιχθούν πολύ γρήγορα σε συγκρούσεις εμφυλιοπολεμικού χαρακτήρα, κυρίως σε εκείνες τις περιπτώσεις που ο πληθυσμός των αλλοδαπών μεταναστών είναι μεγάλος σε σχέση με τον γηγενή πληθυσμό.

Πολλοί θα χαρακτηρίσουν την προοπτική ενός εσωτερικού πολέμου ως υπερβολική. Όμως πολλές μελέτες, όπως αυτή της CIA που δημοσίευσε η εφημερίδα Washington Post την 1η Μαΐου 2008, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Στην μυστική έκθεση της CIA αναφέρεται ότι η Ευρώπη με την συνεχή και έντονη αύξηση του μουσουλμανικού πληθυσμού και εξ αιτίας της μη ενσωμάτωσης των αλλοδαπών, θα αντιμετωπίσει μείζονες προκλήσεις οι οποίες θα αυξήσουν σημαντικά τις δυνατότητες εμφυλίου πολέμου και εξτρεμιστικών αναταραχών.

Η έκθεση της CIA προβλέπει την «μη κυβερνησιμότητα πολλών ευρωπαϊκών αστικών κέντρων γύρω στο 2020». Η μελέτη προβλέπει «εμφυλίους πολέμους» που θα καταστήσουν τμήματα πολλών χωρών «μη κυβερνήσιμα», με αποτέλεσμα την υποβάθμιση και διάλυση της ΕΕ με την σημερινή της μορφή. Η μελέτη της CIA θεωρεί την Ευρώπη λόγω του αυξημένου ποσοστού των μεταναστών «καταδικασμένη» και «αδύναμη», ενώ προβλέπει (ήδη από το 2008) ότι το δυναμικό αναταραχής θα βαίνει αυξανόμενο τα επόμενα χρόνια. Υπενθυμίζουμε ότι η έκθεση της CIA δεν είχε λάβει υπόψη την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη τα έτη 2015, 2016 και 2017.

Η πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» για τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, πέραν του εμφυλιοπολεμικού δυναμικού που περικλείει αυξάνει γεωμετρικά και τον κίνδυνο τρομοκρατικών ενεργειών. Είναι βέβαιο, εξ άλλου το ομολογούν εκθέσεις μυστικών υπηρεσιών, ότι μαζί με τους λαθρομετανάστες διασχίζουν τα σύνορα ισλαμιστές τρομοκράτες, ο ακριβής αριθμός των οποίων είναι άγνωστος. Σύμφωνα με την μυστική υπηρεσία της Γερμανίας BND, περισσότερα από 43.000 άτομα που συμπαθούν την ισλαμική τρομοκρατία έχουν εισρεύσει στην Ευρώπη τα έτη 2016 και 2017, ως αποτέλεσμα της πανωλεθρίας των ισλαμοσυμμοριτών του ISIS στα πολεμικά μέτωπα του Ιράκ και της Συρίας. Από αυτούς περίπου οι 500 εντάσσονται στο φάσμα των δραστών, οι οποίοι το επόμενο διάστημα θα απασχολήσουν τις υπηρεσίες ασφαλείας της Ευρώπης, εννοείται και της Ελλάδας.

Αυτό που θα συμβεί στην Ελλάδα ήδη έχει γίνει πραγματικότητα στην Σουηδία. Ο αρχηγός της σουηδικής αστυνομίας δήλωσε ενώπιον επιτροπής της Βουλής ότι η αστυνομία είναι ανίσχυρη κατά των αλλοδαπών που στην πλειοψηφία τους είναι μουσουλμάνοι, τονίζοντας με έμφαση ότι το σουηδικό κράτος δεν έχει πλέον ισχύ σε πολλές περιοχές των μεγάλων πόλεων. Στα γκέτο των μουσουλμάνων αλλοδαπών γίνεται χρήση πυροβόλων όπλων και χειροβομβίδων, ενώ ανεργία, βία και φτώχια κυριαρχούν. Η αύξηση της εγκληματικότητας με γεωμετρικούς ρυθμούς στις «άβατες περιοχές», που ήδη δημιουργούνται από αλλοδαπούς και στην Ελλάδα, σημαίνει ότι η αστυνομία, οι εισαγγελείς, τα δικαστήρια, το κράτος γενικά δεν είναι πλέον σε θέση να διώκει και να τιμωρεί όλα τα εγκλήματα. Έτσι δημιουργούνται από νομικής άποψης ελεύθεροι χώροι-περιοχές όπου οι εγκληματικές πράξεις είναι αυθαίρετες και ατιμώρητες. Αυτό σημαίνει απώλεια του αισθήματος ασφάλειας για τους κατοίκους αυτών των περιοχών και ουσιαστικά την κατάρρευση του κράτους δικαίου.

Όταν το κράτος δικαίου καταρρεύσει, την θέση του παίρνει η ανομία, οι λεηλασίες και οι ταραχές, τουτέστιν το γενικευμένο χάος και καταστάσεις που ομοιάζουν με εμφύλιο πόλεμο. Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι η κυβέρνηση συνεπικουρούμενη από το συνταγματικό τόξο δεν κάνει απολύτως τίποτε για να εξαλείψει τα αίτια της επερχόμενης εσωτερικής σύγκρουσης, να εξαλείψει την μαζική λαθρομετανάστευση, να καθαρίσει τα γκέτο αλλοδαπών και τις προβληματικές περιοχές που φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια; Μήπως οι επίγονοι και απόγονοι των κομμουνιστοσυμμοριτών που κυβερνούν προσβλέπουν σε έναν νέο εμφύλιο πόλεμο, έχοντας αυτή την φορά ως συμμάχους τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες;

Το πρώτο βήμα για να σταματήσει και να αναστραφεί αυτή η προβλεπόμενη εξέλιξη μπορεί να είναι μόνο η καταδίκη στις επόμενες εκλογές των αριστερών, νεοφιλελεύθερων και ψευτοδεξιών πολιτικών σχηματισμών που επιβουλεύονται την φυλετική, κοινωνική και πολιτισμική συνοχή της Ελλάδας. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πανέτοιμη για να προστατεύσει τους Έλληνες και την Ελλάδα.

Γ. Λιναρδής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-lathrometanasteush-odhgei-thn-ellada-olotachws-pros-to-chaos-kai-thn-apos#ixzz5LDvxh81l

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to “Η λαθρομετανάστευση οδηγεί την Ελλάδα ολοταχώς προς το χάος και την αποσύνθεση