Ως «Μακεδονία» (σκέτο) γιόρτασαν οι σκοπιανοί την προδοσία Τσίπρα-Καμμένου: Καμία αντίδραση από την συγκυβέρνηση των προδοτών!

Ως «Μακεδονία» (σκέτο) γιόρτασαν οι σκοπιανοί την προδοσία Τσίπρα-Καμμένου: Καμία αντίδραση από την συγκυβέρνηση των προδοτών!

Γλέντι στήθηκε σε 15 πόλεις των Σκοπίων, προκειμένου οι σκοπιανοί να πληροφορηθούν το τι πραγματικά υπεγράφη στις Πρέσπες, όπου η ελλαδική κυβέρνηση παρέδωσε όνομα, εθνικότητα και γλώσσα στους σκοπιανούς χωρίς να λάβει ως αντάλλαγμα τίποτα.

Ενδεικτικό των όσων λέμε το γεγονός πως και η προαναγγελία του Ζάεφ, και ο σχετικός πανηγυρισμός του σκοπιανοί πρωθυπουργού για τις φιέστες, αλλά και η διακόσμηση των εξεδρών ανέφεραν πως η «Μακεδονία» (σκέτο) μπήκε στο ΝΑΤΟ.

Από την πλευρά του ελλαδικού ΥΠΕΞ δεν υπήρξε ουδεμία αντίδραση, συνεπώς γίνεται αντιληπτό πως ο Ζάεφ κινείται στα πλαίσια της συμφωνίας που υπεγράφη, της οποίας το περιεχόμενο παραμένει θολό για τους Έλληνες.

Τι έχει υπογράψει άραγε ο Τσίπρας και ο Καμμένος εκεί στις Πρέσπες;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ws-makedonia-sketo-giortasan-oi-skopianoi-thn-prodosia-tsipra-kammenou#ixzz5LKrNhK7k

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to “Ως «Μακεδονία» (σκέτο) γιόρτασαν οι σκοπιανοί την προδοσία Τσίπρα-Καμμένου: Καμία αντίδραση από την συγκυβέρνηση των προδοτών!