Ελλάδα και Κύπρος οι πιο πιθανοί στόχοι των αιμοσταγών τζιχαντιστών

Ελλάδα και Κύπρος οι πιο πιθανοί στόχοι των αιμοσταγών τζιχαντιστών

Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας “Daily Star”, το οποίο επικαλείται πληροφορίες από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες και συγκεκριμένα την MI5, αναφέρουν την Ελλάδα και την Κύπρο ως τους πιθανούς στόχους τρομοκρατικών επιθέσεων από την Νο1 καταζητούμενη τζιχαντίστρια, την περιβόητη «Λευκή Χήρα».

Η 34χρονη Λιθγουάιτ ή «Λευκή Χήρα» είναι η Νο1 καταζητούμενη γυναίκα τρομοκράτης στον κόσμο. Θεωρείται ότι είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό δεκάδων επιθέσεων αυτοκτονίας στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Μητέρα τεσσάρων παιδιών, υπάρχει ο φόβος ότι έχει στρατολογήσει έως και 30 τρομοκράτες, που έχουν διδαχτεί πώς να φτιάχνουν γιλέκα με εκρηκτικά και να επιλέγουν τους δικούς τους στόχους.

Η MI5, σύμφωνα με την εφημερίδα πάντα, πιστεύει ότι μέλη του ISIS και της Αλ Κάιντα θέλουν να πραγματοποιήσουν κάποια «θεαματική» επίθεση αυτό το καλοκαίρι. Η Ελλάδα, οι ακτές της Ισπανίας, τα Κανάρια Νησιά και η Κύπρος είναι ανάμεσα στους πιθανούς στόχους, όπως και θέρετρα στη Βρετανία, σύμφωνα με την Daily Star, με τις σοκαριστικές λεπτομέρειες προέρχονται από κρυπτογραφημένα email, τηλεφωνήματα και από τις υπηρεσίες πληροφοριών άλλων χωρών.

Αυτό που δεν μας αναφέρει το δημοσίευμα, αλλά είναι προφανές, είναι ότι για να συγκαταλέγεται η Ελλάδα στους πιθανούς στόχους της ομάδας της εν λόγω τζιχαντίστριας, μέλη αυτής της ομάδας βρίσκονται ήδη εδώ ή πρόκειται να έρθουνε, πάντα ως «κατατρεγμένοι μετανάστες» ή ακόμα περισσότερο ως «μητέρες» από «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellada-kai-thn-kupro-ws-tous-pithanous-stochous-tromokratikwn-epithesewn#ixzz5LRpYZ2kL

1 Comment

Filed under ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

One response to “Ελλάδα και Κύπρος οι πιο πιθανοί στόχοι των αιμοσταγών τζιχαντιστών