Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Άλλη μια παραίτηση σήμερα ενός συριζαίου που… δεν έφταιγε. Μας άδειασε την γωνιά και ο Γ.Γ.Π.Π. ο Καπάκης. Η αριστερή κυβέρνηση όμως δεν έφταιγε, τα έκανε όλα τέλεια και αν δεν ήταν αυτοί στην εξουσία θα θρηνούσαμε περισσότερους νεκρούς. Καλό το αφήγημα, αλλά μας το έχει πει ξανά η ΝΔ, άρα έρχονται δεύτεροι και καταϊδρωμένοι. Κρίμα στον κόσμο που είχε τόσο αποτρόπαιο θάνατο στα καλά καθούμενα. Χρυσή Αυγή δαγκωτό για να τιμωρηθούν επιτέλους οι ένοχοι!

Σ.Κ.

Νέα επίδειξη μίσους στον εθνικισμό από τον Αβραμόπουλο δίχως ίχνος ντροπής – Όλα για τους λαθρομετανάστες!

Αυτή η χώρα έχει γίνει αφιλόξενη και ρατσιστική στους Έλληνες και επειδή κάποιοι τόλμησαν να το θίξουν αυτό δημοσιεύοντας ένα βίντεο έπεσαν τα κοράκια του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης να τους φάνε. Ελευθερία της έκφρασης τελικά υπάρχει μόνο αν φέρεις γνώμη που είναι αρεστή στους εξουσιαστές, αλλιώς θα σου στείλουν τους αντιεξουσιαστές να σε νουθετήσουν. Έτσι λειτουργεί η σημερινή Ελλάδα και λίγο ή πολύ και οι υπόλοιπες χώρες του δυτικού κόσμου. Ξεχνούν όμως όλοι αυτοί ότι υπάρχουν ακόμη Έλληνες στην ψυχή και η ψυχή ούτε αγοράζεται ούτε εκφοβίζεται. Όσο υπάρχουν Έλληνες στην ψυχή θα υπάρχει και η Χρυσή Αυγή και αυτό δεν αλλάζει. Καλούς Αγώνες!

Νίκος Α.

Νέα χυδαία και προκλητική δήλωση από την Δούρου: «Μου έτυχε η στραβή στην βάρδιά μου»!

Έχουμε μπει σε κατάσταση αναβίωσης του κομμουνισμού των 80s. Λογοκρίνονται αναρτήσεις των πρακτορείων ειδήσεων, διώκονται ένστολοι γιατί δεν χαιρέτησαν τον υπουργό, διαγράφονται μέσα κοινωνικής δικτύωσης ατόμων που είναι αντίθετα με την κυβέρνηση, φυλακίζονται και διώκονται κόμματα και μέλη αυτών. Όλα αυτά βεβαίως βεβαίως γίνονται δημοκρατικά, όμορφα και ωραία. Το κερασάκι στην τούρτα είναι η υπουργοποίηση ατόμων που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με παρακρατικούς βραχίονες που βανδαλίζουν και πυρπολούν καθημερινά τις περιουσίες των πολιτών. Το παρακράτος έχει γίνει κράτος, κυβερνά και πνίγει το Έθνος. Μόνος δρόμος η Εθνική Αντίσταση. Μόνη λύση η Χρυσή Αυγή.

Κυριάκος Λ.

Συνεχίζονται οι παραιτήσεις και οι καρατομήσεις για κατευνασμό της λαϊκής οργής – Ο Τσίπρας στην θέση του…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-7-augoustou-2018#ixzz5NT3t5ZnM

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.