Οργή και ταλαιπωρία: Λαθρομετανάστες έκλεισαν την Εθνική Οδό και πετούσαν πέτρες στους διερχόμενους οδηγούς! BINTEO

Οι «καταληψίες» λαθρομετανάστες πετούσαν πέτρες και άλλα αντικείμενα στους οδηγούς που βιντεοσκοπούσαν!

Απίστευτη ταλαιπωρία στην Αθηνών-Λαμίας: Λίγο πριν τις 14:30 μετά το μεσημέρι η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη στο 39ο χιλιόμετρο επειδή λαθρομετανάστες από το κέντρο φιλοξενίας της Μαλακάσας έκαναν κατάληψη στο οδόστρωμα!

Τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα σχημάτισαν ουρές χιλιομέτρων και στα δυο ρεύματα και προς Αθήνα και προς Λαμία, ξεπερνώντας ακόμα και τα διόδια Αφιδνών. Η ταλαιπωρία των οδηγών ήταν τεράστια, ενώ όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, οι λαθρομετανάστες πετούσαν πέτρες και αντικείμενα σε όποιον επιχειρούσε να βιντεοσκοπήσει.

Οι διερχόμενοι οδηγοί όχι μόνο πλήρωσαν το αντίτιμο των διοδίων αλλά παρέμειναν εγκλωβισμένοι για αρκετές ώρες αφού αστυνομία αντί να απομακρύνει τους λαθρομετανάστες προχώρησε τελικά σε εκτροπή της κυκλοφορίας από τον κόμβο Μαρκοπούλου έως τα Οινόφυτα.

Σε ποια άλλη χώρα του κόσμου συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Σε καμία φυσικά, μόνο στο Ελλαδιστάν των Τσίπρα-Καμμένου!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/orgh-kai-talaipwria-lathrometanastes-ekleisan-thn-ethnikh-odo-kai-petousan#ixzz5POaKv7Fp

Comments Off on Οργή και ταλαιπωρία: Λαθρομετανάστες έκλεισαν την Εθνική Οδό και πετούσαν πέτρες στους διερχόμενους οδηγούς! BINTEO

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.