Έργα Τσίπρα-Καμμένου: Διδασκαλία τούρκικων σε όλα τα νηπιαγωγεία της Θράκης

Έργα Τσίπρα-Καμμένου: Διδασκαλία τούρκικων σε όλα νηπιαγωγεία της Θράκης

Προχωράει κανονικότατα το «πιλοτικό πρόγραμμα» σύμφωνα με το οποίο διδάσκουν στα παιδιά των Πομάκων την τουρκική γλώσσα, σε μία προσπάθεια του ελλαδικού κράτους να δημιουργήσει γενίτσαρους εναντίον του.

Μάλιστα, όπως τονίζει το ανθελληνικό ΙΕΠ, η «φωλιά» του Soros μέσα στο Υπουργείο Παιδείας, το πρόγραμμα θα επεκταθεί του χρόνου και σε νηπιαγωγεία τα οποία είναι μεικτά, δηλαδή πηγαίνουν και μέλη της χριστιανικής πλειονότητας.

Πρόκειται, ουσιαστικά, για την πρόταση του στελέχους του Σύριζα, Σιτζάκ Εμίν, στην «Αυγή» να χρησιμοποιηθούν οι υπάρχουσες δομές (δηλαδή τα νηπιαγωγεία των Ελλήνων) προκειμένου να γίνει η τουρκική προπαγάνδα.

Συγκεκριμένα, είχε γράψει: «όσον αφορά το αίτημα της μειονότητας της Θράκης για ίδρυση δίγλωσσων νηπιαγωγείων, μπορεί εύκολα να ικανοποιηθεί αφού οι δομές, παρά τις ελλείψεις, υπάρχουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι η καθιέρωση νομικά της δίγλωσσης προσχολικής εκπαίδευσης στην Θράκη».

Βεβαίως, ουδέν αίτημα υπάρχει από πλευράς της μειονότητας για διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας. Η μουσουλμανική μειονότητα έχει ζητήσει να διδαχθούν τα πομάκικα. Μόνο οι πράκτορες της Άγκυρας ζητούν τα τούρκικα.

Αυτό, όμως, δεν έχει καμία απολύτως σημασία για τον Τσίπρα και τον Καμμένο που κάνανε τα νηπιαγωγεία της Θράκης κέντρα εκπαιδεύσεως γενίτσαρων του σουλτάνου Ερντογάν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/erga-tsipra-kammenou-didaskalia-tourkikwn-se-ola-nhpiagwgeia-ths-thrakhs#ixzz5RIMiL2fm

Comments Off on Έργα Τσίπρα-Καμμένου: Διδασκαλία τούρκικων σε όλα τα νηπιαγωγεία της Θράκης

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.