Ηλίας Κασιδιάρης στον XFM 94,3: Κοινή γραμμή Τσίπρα-Μητσοτάκη για την προδοσία της Μακεδονίας! Ηχητικό

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής φιλοξενήθηκε από τους Σπύρο Παπαδάκη και Ελένη Μίγκου στην ραδιοφωνική συχνότητα του XFm 94,3, όπου σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Αρχικά αναφέρθηκε στις δηλώσεις Μητσοτάκη ότι δεν τον ενοχλεί η χρήση του όρου “Μακεδονία” για το κρατίδιο των Σκοπίων, τονίζοντας πως μόνο η Χρυσή Αυγή έχει δεσμευτεί ότι θα καταγγείλει και θα καταργήσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Στην συνέχεια ανέλυσε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την ανάκαμψη της οικονομίας με έμφαση στην πρωτογενή παραγωγή, την εθνική αυτάρκεια και την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή παρά τις διώξεις και τους αποκλεισμούς παραμένει ισχυρή τρίτη πολιτική δύναμη με ανοδικές τάσεις.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε μια ύπουλη συμφωνία κυβέρνησης και καναλαρχών για συνωμοσία σιωπής κατά της Χρυσής Αυγής, την ώρα που το ΕΣΡ προκλητικά αδρανεί.

Τέλος, υπογράμμισε πως η Χρυσή Αυγή προς τιμή της λόγω της παράνομης αναστολής της κρατικής χρηματοδότησης δεν παίρνει ούτε μισό ευρώ, αποδεικνύοντας πως τα κόμματα μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς κρατική χρηματοδότηση και δίχως να φορτώνουν τα θαλασσοδάνειά τους στον Λαό, όπως κάνει η ΝΔ και το Πασόκ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-kasidiarhs-ston-xfm-943-hchhtiko#ixzz5RSxTycAl

1 Comment

Filed under Ηχητικές Συνεντεύξεις

One response to “Ηλίας Κασιδιάρης στον XFM 94,3: Κοινή γραμμή Τσίπρα-Μητσοτάκη για την προδοσία της Μακεδονίας! Ηχητικό