Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή είναι ένα Κίνημα Αγωνιστών και όχι πολιτευτών! Ηχητικό

Στο “Ράδιο Ενημέρωση Πιερίας” και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Κανταρτζή φιλοξενήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, όπου σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Αρχικά, καυτηρίασε τις δηλώσεις Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ για νέες βάσεις και ανάπτυξη αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων σε όλη την Χώρα, χαρακτηρίζοντάς τις ως εθνικά απαράδεκτες.

Για την συμφωνία των Πρεσπών επανέλαβε πως παραχωρεί το όνομα της Μακεδονίας, την Ιστορία μας, καθώς και γλώσσα και εθνότητα στους Σκοπιανούς, τονίζοντας πως μόνο η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για την κατάργησή της.

Για το μείζον ζήτημα των συνεχιζόμενων λαθρομεταναστευτικών ροών σημείωσε πως στην Ελλάδα εισβάλλουν παράνομοι μετανάστες από 92 διαφορετικές εθνότητες -μέχρι και από την Αϊτή – και όχι πρόσφυγες πολέμου.

Για τις τουρκικές προκλήσεις, αλλά και για την Βόρεια Ήπειρο δήλωσε πως η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να σταματήσει την ηττοπαθή πολιτική έναντι των γειτόνων της και να προχωρήσει αποφασιστικά στις νόμιμες διεκδικήσεις της.

Τέλος, τόνισε πως παρά την φίμωση και λασπολογία από ένα ολόκληρο σύστημα η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει, καθώς είναι το διαφορετικό που απευθύνεται σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό.

Η Χρυσή Αυγή είναι ένα Κίνημα Αγωνιστών και όχι πολιτευτών!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-h-chrush-augh-einai-ena-kinhma-agwnistwn-kai-ochi-polit#ixzz5Tj0a3LWA

Advertisements

Leave a comment

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, Ηχητικές Συνεντεύξεις

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.