Ξεπουλήθηκαν στους σκοπιανούς: Η προδοτική συγκυβέρνηση αναγνωρίζει επίσημα το “MKD” των ψευτομακεδόνων!

Η συγκυβέρνηση των προδοτών που υπέγραψε την συμφωνία των Πρεσπών παραχωρεί “γη και ύδωρ” στους σκοπιανούς σφετεριστές κατ΄εντολήν των αμερικανών και των ευρωπαίων τοκογλύφων.

Έχουν παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας, έχουν αναγνωρίσει την ψευτομακεδονική γλώσσα και εθνότητα και τώρα με επίσημη απάντηση του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού αναγνωρίζουν επίσημα το λογότυπο “MKD” των σκοπιανών!

Τον Αύγουστο είχε λάβει χώρα ένα εθνικό ατόπημα, καθώς η Εθνική μπάσκετ κορασίδων δέχτηκε να παίξει εναντίον της “Εθνικής Μακεδονίας”.

Ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος κατέθεσε άμεσα ερώτηση για αυτήν την εθνική ντροπή και η απάντηση του αρμόδιου υπουργείου ήταν αποκαλυπτική.

Με υπογραφή του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Βασιλειάδη η συγκυβέρνηση των… Πρεσπών απαντά πως είναι αποδεκτό οι εθνικές ομάδες να αγωνίζονται εναντίον αυτών της “Μακεδονίας”, καθώς το λογότυπο “MKD” είναι αναγνωρισμένο από ΟΗΕ και ΔΟΕ!

Όλα αυτά είναι απότομα της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Επαναλαμβάνουμε πως ο μόνος πολιτικός Αρχηγός που έχει δεσμευτεί επίσημα για την κατάργηση της προδοτικής συμφωνία των Πρεσπών είναι ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jepoulhthhkan-stous-skopianous-h-prodotikh-sugkubernhsh-anagnwrizei-epishma#ixzz5TiLxTuUI

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to “Ξεπουλήθηκαν στους σκοπιανούς: Η προδοτική συγκυβέρνηση αναγνωρίζει επίσημα το “MKD” των ψευτομακεδόνων!