15 εκατ. αφρικανοί και ασιάτες έτοιμοι να αποβιβαστούν στην Ελλάδα!

Τα χαμίνια του Βοσπόρου οι Τούρκοι ανοίγουν διάπλατα τα σύνορα τους και εκατομμύρια Αφρικανοί και Ασιάτες ετοιμάζονται να εισβάλλουν στην Ελλάδα από τα ελληνο-τουρκικά σύνορα. Ο αριθμός «εκατομμύρια» δεν πρέπει να θεωρηθεί υπερβολικός, προέρχεται από στοιχεία και μελέτες προξενικών αρχών δυτικών χωρών και από τις μυστικές υπηρεσίες της Γερμανίας και Γαλλίας.

Κύριες αιτίες που προξενούν την μεγάλη έξοδο από χώρες της Αφρικής και Ασίας είναι οι πόλεμοι που προκάλεσαν και συνεχίζουν οι Σιωνιστές, η πείνα, οι αρρώστιες, η ανεργία, η προπαγάνδα και τα σχέδια για την μετατροπή της Ευρώπης σε μουσουλμανική ήπειρο, σχέδια τα οποία ασπάζονται πολλοί σημερινοί ηγέτες της ΕΕ, όπως η Μέρκελ, ο Γιούνκερ, ο Μακρόν και άλλα ποδόμακτρα του σιωνιστή Τζορτζ Σόρος, ποδόμακτρα που φέρουν και ελληνικά ονοματεπώνυμα.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι πρόσφατα η κυβέρνηση της Κένυας αποφάσισε το κλείσιμο του στρατοπέδου προσφύγων στην Ντανταάμπ όπου στοιβάζονται τουλάχιστον 1 εκατ. Αφρικανοί πρόσφυγες (τελευταίες εκτιμήσεις) από γειτονικές χώρες. Το στρατόπεδο Ντανταάμπ είναι το μεγαλύτερο hot spot που υπάρχει παγκοσμίως. Το Ναϊρόμπι αποφάσισε την κατάργηση του στρατοπέδου λόγω έξαρσης των εγκλημάτων και εξ αιτίας της στρατολόγησης τζιχαντιστών εντός του στρατοπέδου από την ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση Αλ Σαμπάαμπ της Σομαλίας, μια τρομοκρατική οργάνωση που ως γνωστό είναι παρακλάδι της Αλ Κάιντα. Οι πρόσφυγες του στρατοπέδου ήδη έχουν πάρει τον δρόμο ως λαθρομετανάστες προς τις ακτές της Βορείου Αφρικής, απ’ όπου θα προτιμήσουν την διαδρομή φυγής προς την Ελλάδα, αφού είναι ο πλέον εύκολος προορισμός και προσφέρει ήλιο στην Ομόνοια (για να μην τους λείψει) και ληστρικές επιδρομές άνευ τιμωρίας.

Πέραν αυτών περίπου 10 εκατ. Αφρικανοί (ο αριθμός αναφέρεται σε έκθεση της γερμανικής μυστικής υπηρεσίας BND) προερχόμενοι κυρίως από Ουγκάντα, Σομαλία, Αιθιοπία και Σουδάν, Αφρικανοί οι οποίοι μαστίζονται από τις ασθένειες AIDS, χολέρα, φυματίωση και άλλα λοιμώδη νοσήματα τα οποία δεν αντιμετωπίζονται ούτε από τα πλέον σύγχρονα αντιβιοτικά, βρίσκονται ήδη καθ’ οδόν προς τις ελληνικές ακτές, το κυρίως κύμα θα εμφανιστεί άνοιξη-καλοκαίρι του 2019. Η αφρικανική αυτή «έξοδος» βιβλικών διαστάσεων θα επηρεάσει και άλλες χώρες τις χώρες της Ευρώπης, κυρίως όμως την Ελλάδα λόγω των γνωστών ιδεολογικών αγκυλώσεων και της προδοτικής πολιτικής από τα γιουσουφάκια του συνταγματικού τόξου.

Στην ίδια έκθεση του BND αποκαλύπτεται ότι περίπου 5 εκατ. Ασιάτες προερχόμενοι κυρίως από το Αφγανιστάν, Μπανγκλαντές, Πακιστάν και Ινδία εγκαταλείπουν τις εστίες τους και κατά κύματα οδεύουν (κυριολεκτικά) προς την Τουρκία, αφού γνωρίζουν ότι από εκεί η πρόσβαση προς την Ελλάδα και κατ’ επέκταση στην Ευρώπη (έτσι τους έχουν δασκαλέψει) δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα. Μια πρόσβαση που διευκολύνει το επίσημο τουρκικό κράτος και η τουρκική μυστική υπηρεσία MIT. Στην ουσία πρόκειται περί μιας πολεμικής επιχείρησης που διεξάγει η Τουρκία και η οποία θα ενταθεί το επόμενο διάστημα, με δραματικές συνέπειες για το μέλλον της πατρίδας μας. Το τι επιδιώκει η Τουρκία και ποία θα είναι τα κέρδη της από αυτή την επιχείρηση που εξελίσσεται εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα περιττεύει να αναλύσουμε, το έχουμε πράξει σε πολλές αναρτήσεις μας.

Οι δημογραφικές αλλαγές που επέρχονται λόγω της λαθρομετανάστευσης εκατομμυρίων μουσουλμάνων Αφρικανών και Ασιατών μπορεί ακόμη να μην είναι ορατές, αλλά θα είναι στο μέλλον επονείδιστες και καταστροφικές. Είναι δημογραφικές αλλαγές που θα σημάνουν το τέλος της Ελλάδας. Το μέλλον της Ελλάδας, αν δεν αφυπνιστούμε, θα ανήκει σε αυτούς που αποκτούν πολλά παιδιά και αυτοί είναι οι μουσουλμάνοι που κατά εκατομμύρια εισβάλλουν στην χώρα μας από την Αφρική και την Ασία. Η ελληνική κοινωνία και οι αυτόχθονες κοινωνίες της Ευρώπης θα μετασχηματιστούν και θα μεταμορφωθούν σε μουσουλμανικές κοινωνίες και στα μέσα του αιώνα τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών θα τερματίσουν τον πολιτισμό και την εθνική ταυτότητα της Ελλάδας και της ευρωπαϊκής ηπείρου όπως την ξέρουμε.

Αυτό που δεν κατάφεραν οι Τούρκοι μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς μπορεί να το υλοποιήσουν εντός ολίγων δεκαετιών τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που εισβάλλουν και θα συνεχίσουν να εισβάλλουν στην χώρα μας. Πέραν της Ελλάδας και άλλα παραδοσιακά κράτη-έθνη της Ευρώπης αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, χώρες δηλαδή που ο πληθυσμός τους συντριπτικά είναι αυτόχθων και έχει εθνική ιστορία. Από τις αρχές του 21ου αιώνα όλα τα παραδοσιακά έθνη της Ευρώπης αντιμετωπίζουν τεράστιες δημογραφικές ανακατατάξεις εξ αιτίας της μαζικής λαθρομετανάστευσης και οι αυτόχθονες πληθυσμοί των παραδοσιακών κρατών-εθνών σε λίγες γενιές κινδυνεύουν να γίνουν μειονοτικοί πληθυσμοί στην ίδια τους την χώρα.

Οι παρούσες συνθήκες που επικρατούν και θα ενταθούν το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα και σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη λόγω της λαθρομετανάστευσης, αποτελούν παραβίαση της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα εγκλήματα της Γενοκτονίας, αφού οι παράνομοι αλλοδαποί δημιουργούν δημογραφικό χάος με αποτέλεσμα την φυσική εξόντωση και παραγκώνιση από τις εστίες τους των αυτοχθόνων, παρ’ όλη την λαϊκή επιθυμία να σφραγιστούν τα σύνορα και να απελαθούν όλοι οι λαθρομετανάστες. Οι εντολοδόχες πολιτικές ελίτ που κυβερνούν την Ελλάδα ηθελημένα αγνοούν την προστασία του λαού από την ξένη απειλή, με αποτέλεσμα ο Ελληνικός λαός να εξελίσσεται σε μειονότητα στην ίδια του την χώρα.

Η άρνηση της πολιτικής ολιγαρχίας στο δικαίωμα όλων μας να διατηρήσουμε τα βιολογικά, εθνικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά μας είναι αναμφίβολα παράδειγμα ρατσισμού και φυλετικού μίσους και εμπίπτει στα άρθρα της τιμωρίας του Εγκλήματος της Γενοκτονίας, σύμφωνα με την Σύμβαση του 1948 του ΟΗΕ. Εξ άλλου τι μπορεί να είναι πιο ρατσιστικό από τον κίνδυνο εξάλειψης του Ελληνικού Έθνους. Οι πρόγονοι μας πολέμησαν για ένα κράτος-έθνος το οποίο χτίστηκε εκ του μηδενός. Αν συνεχιστούν τα σημερινά ποσοστά γεννήσεων σε συνδυασμό με την προσχεδιασμένη λαθρομετανάστευση, σε λίγα χρόνια στην πατρίδα μας η ελληνική φυλή θα αποτελεί την μειοψηφία και οι Αφρικανοί και Ασιάτες την πλειοψηφία.

Έχουμε κάθε δικαίωμα, επιβάλλεται, να αντισταθούμε και να αντιταχθούμε στην μεταναστευτική πολιτική των ξενόδουλων κυβερνώντων χωρίς να χαρακτηρισθούμε «ρατσιστές», ένας όρος που πλέον έχει χάσει την σημασία και την υποτιθέμενη ισχύ του, αφού χρησιμοποιείται μόνο για να φιμώσει τα θύματα του πραγματικού ρατσισμού που είναι οι Έλληνες, να φιμώσει τους υπερασπιστές της ελληνικής φυλής.

Ρατσιστής δεν είναι αυτός που προσπαθεί να προστατεύσει την φυλή του από την εξαφάνιση και την γενοκτονία. Ρατσιστής είναι αυτός που συσκοτίζει την πραγματικότητα και συμβάλλει με έργα και λόγια στην γενοκτονία των Ελλήνων. Όποιος υποστηρίζει την λαθρομετανάστευση είναι υπέρμαχος της γενοκτονίας των Ελλήνων. Δεν υπάρχει τίποτε πιο ρατσιστικό από την γενοκτονία ενός λαού, του Ελληνικού λαού.

Γ. Λιναρδής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/15-ek.-afrikanoi-kai-asiates-etoimoi-na-apobibastoun-sthn-ellada#ixzz5TiLdH2LD

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to “15 εκατ. αφρικανοί και ασιάτες έτοιμοι να αποβιβαστούν στην Ελλάδα!