Τσίρκο της ΝΔ: Ο Κουμουτσάκος αποθέωσε «αντιρατσιστική» φωτογραφία, η οποία αποδείχθηκε διαφημιστικό κόλπο!

Το ιδεολογικό κόμπλεξ κατωτερότητας της φιλελεύθερης ΝΔ, αλλά και η αμάθεια που διέπει τα στελέχη της, βρίσκουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα διάφορες αφορμές εκδήλωσης. Ο βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος είναι από τα πλέον προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ, το οποίο μάλιστα προαλείφεται για υψηλή θέση στην περίπτωση κατά την οποία η ΝΔ κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Πριν από λίγες ημέρες, θέλοντας να συμβάλει κι αυτός στο κυρίαρχο «αντιρατσιστικό» κλίμα και να προβάλει το «μεγαλείο ψυχής» που επιδεικνύουν οι μαύροι της Αμερικής προς «μισαλλόδοξους και ρατσιστές» λευκούς, δημοσίευσε στο twitter μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από χειρουργείο, όπου μόνο μαύροι ιατροί προσπαθούσαν να σώσουν έναν λευκό, ντυμένο με τα ρούχα της φυλετιστικής οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν (ΚΚΚ). Ο λευκός τραυματίας φορούσε ακόμα και την χαρακτηριστική κωνική λευκή κουκούλα στο κεφάλι, ενώ ήταν αναίσθητος.

Έγραψε, λοιπόν, ο Κουμουτσάκος: «Μια συγκλονιστική φωτογραφία-γροθιά στον μισαλλόδοξο ρατσισμό της ακραίας ιδεολογίας του μίσους. Μαύροι γιατροί δίνουν τις πρώτες βοήθειες και μάχη για την διάσωση τραυματισμένου μέλους της διαβόητης ΚΚΚ».

Δεν χρειάζεται να διαθέτει κανείς ιδιαίτερη ευφυΐα για να αντιληφθεί ότι «κάτι δεν πάει καλά» τόσο με την φωτογραφία όσο και με την όλη ιστορία. Η εικόνα του «χειρουργείου» του «ρατσιστή», φορώντας μάλιστα την στολή της ΚΚΚ κατά την διάρκεια της επέμβασης, δημιουργεί «ψύλλους στ’ αυτιά». Με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο αποδεικνύεται ότι η φωτογραφία ήταν ψέμα και φάρσα.

Όλοι οι άνθρωποι στην φωτογραφία ήταν μοντέλα για διαφήμιση του αυστραλιανού περιοδικού «Large»!

Το χειρότερο απ’ όλα είναι η αντίδραση του ίδιου του Κουμουτσάκου όταν κάποιος γνωστός του τον ενημέρωσε ότι με αυτή την (ψευδή) δημοσίευση εκτίθεται. Απάντησε ότι δεν έχει σημασία αν είναι ψεύτικη η φωτογραφία, αλλά ότι… «το μήνυμα είναι η ουσία»! Η «ουσία» δηλαδή του αληθινού «μηνύματος» βασίζεται πάνω σε ένα διαφημιστικό κόλπο που χρησιμοποιεί μια ψεύτικη ιστορία…

Εάν αυτό δεν είναι η επιτομή της πολιτικής ανοησίας, ο ύμνος στην απόλυτη ψευδολογία και η ονοματοδότηση του χειρότερου είδους λαϊκισμού, τότε οι λέξεις έχουν χάσει κάθε είδους σοβαρή ερμηνευτική ιδιότητα. Να χαίρονται στην ΝΔ τέτοιους «φωστήρες», με τους οποίους θέλουν να κυβερνήσουν την Χώρα…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsirko-ths-nd-o-koumoutsakos-apothewse-antiratsistikh-fwtografia-h-opoia-ap#ixzz5UBavngl2

Comments Off on Τσίρκο της ΝΔ: Ο Κουμουτσάκος αποθέωσε «αντιρατσιστική» φωτογραφία, η οποία αποδείχθηκε διαφημιστικό κόλπο!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.