Μπλόκο στους φιλοσκοπιανούς από την Χρυσή Αυγή: Δηλώσεις ήττας των διοργανωτών… με ρητορική Σύριζα! 2 BINTEO

Πλήρως εναρμονισμένοι με την καθεστωτική ρητορική για «ναζί» και «φασίστες της Χρυσής Αυγής» εμφανίστηκαν οι σκοπιανοί διοργανωτές του «Ουράνιου Τόξου» και της «Στέγης Μακεδονικού Πολιτισμού» σε δηλώσεις τους στον τοπικό Τύπο.

Σε δηλώσεις του στο τοπικό anapodoi.com, εις εκ των διοργανωτών εξέφρασε την ήττα που υπέστησαν από την Χρυσή Αυγή, κατηγορώντας τις αρχές ότι «επέτρεψαν στους φασίστες να κλείσουν τον δρόμο». Σας παρουσιάζουμε τα σχετικά ρεπορτάζ του anapodoi.com: “Αν και παραβρεθήκαμε στη χοροεσπερίδα του Ουράνιου Τόξου στην Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα, μετά από πρόσκληση των διοργανωτών της εκδήλωσης, λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση μας ανακοίνωσαν πως δεν θα καλύψουμε το γεγονός.

Σε δήλωση που μας έκανε ο κ. Βασιλειάδης, διοργανωτής της εκδήλωσης, αναφέρθηκε στην διαμαρτυρία της Χρυσής Αυγής, κατηγορώντας πολιτεία και αστυνομία που επέτρεψαν τους Βουλευτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής να πλησιάσουν την τ.κ. Αγίου Παντελεήμονα, λέγοντας χαρακτηριστικά “επέτρεψαν στους Φασίστες-Ναζί” να κλείσουν για 5 ώρες τον δρόμο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η χοροεσπερίδα με ελάχιστη συμμετοχή, δύο ώρες αργότερα“.

Σε ερώτηση μας, στο αν η φίμωση των μέσων είναι φασιστική συμπεριφορά, μας είπε πως έχουμε δίκιο αλλά αυτό έγινε λόγο της εκδήλωσης που είχε προηγηθεί από την Χρυσή Αυγή. Όταν ρωτήθηκε αν είναι παράνομοι και δεν θέλουν να καλύψουμε τον χορό, μας απάντησε πως είναι νόμιμοι.”

Ας δουν τις δηλώσεις του σκοπιανού, ο οποίος δήλωσε μετά παρρησίας ότι είναι “εθνικά μακεδόνας” και όχι Έλληνας, οι κυβερνώντες και ιδίως τις απειλές προς τους Έλληνες ότι «θα εκπλαγείτε στο μέλλον» και ας διπλοσκεφτούν τις αβάντες που κάνουν στους σκοπιανούς με αντάλλαγμα κάποιες φιλικές δηλώσεις των διεθνών επικυρίαρχων.

Διαβάστε επίσης: Νίκη των Ελλήνων Εθνικιστών στην Φλώρινα απέναντι στις ανθελληνικές εκδηλώσεις των φιλοσκοπιανών και την αστυνομοκρατία!

Η Χρυσή Αυγή ΑΚΥΡΩΣΕ την ανθελληνική εκδήλωση των φιλοσκοπιανών στην Φλώρινα: Ούτε ψυχή δεν πάτησε! ΒΙΝΤΕΟ

Κλάμα στα σκοπιανικά ΜΜΕ: Η Χρυσή Αυγή ακύρωσε την εκδήλωση των «μακεδόνων» στην Φλώρινα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mploko-stous-filoskopianous-apo-thn-chrush-augh-dhlwseis-httas-twn-diorganw#ixzz5UYviw25S

1 Comment

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

One response to “Μπλόκο στους φιλοσκοπιανούς από την Χρυσή Αυγή: Δηλώσεις ήττας των διοργανωτών… με ρητορική Σύριζα! 2 BINTEO