Αίτημα 20 ευρωβουλευτών προς την Amazon: Μην πουλάτε προϊόντα με το σφυροδρέπανο, προσβάλλετε τα θύματα του κομμουνισμού!

Αίτημα στον διευθύνοντα σύμβουλο της Amazon Τζεφ Μπέζος, να σταματήσει να πουλάει πάσης φύσεως προϊόντα που φέρουν το μισητό σφυροδρέπανο, απηύθυναν 20 ευρωβουλευτές, οι περισσότεροι εκ των οποίων εκπροσωπούν λαούς που μαρτύρησαν κάτω από την μπότα του κομμουνισμού.

Στην επιστολή, επισημαίνεται ότι τα προϊόντα με θέματα από την περίοδο της ΕΣΣΔ (t-shirts, σημαίες, αγαλματίδια και άλλα αναμνηστικά…) προσβάλουν τα εκατομμύρια θύματα του κομμουνισμού. Τον Σεπτέμβριο η Walmart ζήτησε να σταματήσει η πώληση ρούχων με το σφυροδρέπανο μετά από αντίστοιχα παράπονα που δέχθηκε.

Στην επιστολή επισημαίνεται ότι «ο συνολικός αριθμός των θυμάτων της σοβιετικής περιόδου υπολογίζεται σε περισσότερα από 60 εκατομμύρια» ενώ από την ΕΣΣΔ «απελάθηκαν περισσότερο 10 εκατομμύρια άνθρωποι» σε στρατόπεδα στη Σιβηρία όπου…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

 

Comments Off on Αίτημα 20 ευρωβουλευτών προς την Amazon: Μην πουλάτε προϊόντα με το σφυροδρέπανο, προσβάλλετε τα θύματα του κομμουνισμού!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.