Ερμηνεία… απαγορεύσεων

Όπως γνωρίζουμε, με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, «απαγορεύονται οι πορείες και συγκεντρώσεις» σε ένα τμήμα της Αθήνας, αλλά και στα περίχωρα, κατά την διάρκεια της επίσκεψης της… λαοφιλούς Γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελας Μέρκελ.

Συγκεντρώσεις, εκτός από το Κίνημά μας, είχαν προαναγγείλει για το απόγευμα της Πέμπτης η ΛΑ.Ε, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ και διάφοροι μαχητικοί… «αντιεξουσιαστές».

Πού όμως επιτρέπονται και πού απαγορεύθηκαν οι  συγκεντρώσεις και πορείες ; Υπάρχει ξεκάθαρα και  εμφανίζεται πρόδηλα η  υστερόβουλη «πολιτική γεωμετρία»  του αντιπατριωτικού δρωμένου : Η προαναφερθείσα απαγόρευση δεν επηρεάζει την συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί από την ευρύτερη «Αριστεράντζα»  (από διάφορες «συλλογικότητες» και παρατάξεις του …. αριστερού χώρου) για τις 6μμ το απόγευμα στα Προπύλαια, καθώς αυτά δεν συμπεριλήφθηκαν μέσα στην ζώνη απαγόρευσης. Απλώς  δεν θα επιτραπεί η βραχεία πορεία τους προς το Σύνταγμα,  (όπως έχουν προαναγγείλει οι διοργανωτές), καθώς μέσα στα όρια που τίθενται από την ΕΛΑΣ είναι η οδός Αμερικής. Δηλαδή την ίδια ώρα, που τα ανδρείκελα των εθνοπροδοτικών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επιτρέπουν στην πράξη και καλύπτουν την συγκέντρωση των «κρατικών παρακρατικών» και λοιπών… δημοκρατικών δυνάμεων  στα Προπύλαια, κατ’ ουσία θέτουν φραγή μόνο στην συγκέντρωσή μας!

Η κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού και η εκλεκτική απαγόρευση, ουσιαστικά επηρεάζει μόνο την προγραμματισμένη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα στον Ευαγγελισμό, καθώς το σημείο είναι μέσα στον «δακτύλιο» της απαγορευμένης ζώνης που έχει οριστεί από την ΕΛ.ΑΣ. (που δείχνει πως σχεδιάστηκε με μόνο γνώμονα τον αποκλεισμό του Κινήματος). Συνεπώς, το Καθεστώς συνεγέρθηκε και ενήργησε για να μην επιτραπεί η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, ενάντια στην επίσκεψη Μέρκελ και για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.

Η επίσκεψη της Μέρκελ γίνεται για «συνομιλίες» με τον πρωθυπουργό Τσίπρα, οι οποίες έχουν ρυπαρό «φόντο» την άθλια συμφωνία των Πρεσπών. Ο γερμανικός τύπος – χθες 9/1, στην έγκριτη εφημερίδα του Μονάχου «Süddeutsche Zeitung»- αναφέρει απροκάλυπτα και  σαφέστατα (μεταξύ άλλων) : «…το πλέον σημαντικό μήνυμα της Μέρκελ στην Αθήνα θα μπορούσε να εκληφθεί και ως προεκλογική βοήθεια. Διότι η καγκελάριος θέλει να επαινέσει τον Τσίπρα για μία ιστορική επιτυχία, την συμφωνία την οποία συνήψε ο πρωθυπουργός με τον “Mακεδόνα” ομόλογό του Ζόραν Ζάεφ και η οποία θα οδηγήσει τον βόρειο γείτονα της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε., με την ονομασία Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας. Επί 26 χρόνια οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν είχαν το θάρρος να λύσουν τον γόρδιο δεσμό στην περίπλοκη διαμάχη για την ονομασία, ενώ στα Σκόπια οι πολιτικοί μετεωρίζοντο σε επικίνδυνα μυθεύματα. Η συμφωνία των Πρεσπών, όπως ονομάζεται, είναι ένα εξαιρετικό δείγμα εξωτερικής πολιτικής, για το οποίον Τσίπρας και Ζάεφ, 44 χρόνων αμφότεροι, προτείνονται ακόμη και για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης». Η αρθρογράφος Christiane Schlötzer στο άρθρο της «Ριψοκίνδυνο ταξίδι» είναι απόλυτα ξεκάθαρη ! Στην συνέχεια με συνεπή αντιεθνικιστική εμπάθεια (λέγεται έχθρα για την Χρυσή Αυγή) γράφει χολερικά και ανιστόρητα «Ένα τέταρτο του αιώνα μετά τους Βαλκανικούς πολέμους, η εθνικιστική υστερία μεταφέρεται στην επόμενη γενιά στην Ελλάδα».

Ο σημερινός προσκυνητής και υμνωδός της Μέρκελ, Τσίπρας σε στιγμές οριστικά ξεχασμένης πλέον ειλικρίνειας (11.04.2014) είχε γράψει:  «Σήμερα η Ευρώπη της κ. Μέρκελ, δεν εμπλέκεται απλά στην δίνη της κρίσης, είναι η δημιουργός και επιταχυντής  της κρίσης. Το “επ’ ωφελεία των λαών” έχει αντικατασταθεί με το “επ’ ωφελεία των αγορών”. Το κοινό νόμισμα από εργαλείο της ευρωπαϊκής ενοποίησης μετατράπηκε σε όχημα της γερμανικής ηγεμονίας. Η κυρία Μέρκελ έρχεται να κάνει προεκλογική εκστρατεία για τον εκλεκτό της στην Ευρώπη και τον προστατευόμενο της στην Ελλάδα (πράγματι εδώ περιαυτολογούσε προφητικά !). Η κ. Μέρκελ θα δει μία πόλη-φάντασμα, αστυνομοκρατούμενη, με απαγορευμένες και κόκκινες ζώνες. Δεν θα δει τα αποτελέσματα της πολιτικής της. Η Ελλάδα βιώνει την μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση από το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο».

Γνωρίζουμε πολύ καλά την σιχαμερή υποκρισία των ψευτοδημοκρατών πολιτικάντηδων, καθώς και την  καθεστωτική ελεεινή νοοτροπία που αποτυπώνει απόλυτα την οργουελιανή άποψη ότι «όλα τα ζώα είναι ίσα, αλλά  μερικά είναι… πιο ίσα από τα άλλα». Όμως  στο ζήτημα της  τωρινής εκλεκτικής απαγόρευσης οι άθλιοι διαχειριστές της  εξουσίας… ξεπέρασαν και τον εαυτό τους:

Το μόνο πρόβλημα αυτού του ξενόδουλου κράτους – φάρσα, είναι οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής! Το εμπεδώσαμε και λειτουργούμε δεόντως, πορευόμενοι στην οδό του Καθήκοντος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ermhneia-.-apagoreusewn#ixzz5cCucBma5

 

 

Comments Off on Ερμηνεία… απαγορεύσεων

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.