Η προδοσία της Μακεδονίας προ των πυλών: Ήρθε στην Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών!

Σήμερα το μεσημέρι κατατέθηκε στη Βουλή το επαίσχυντο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εξωτερικών για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση επιλύονται οριστικά οι διαφορές, οι οποίες περιγράφονται στις σχετικές αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας καθώς και στο άρθρο 5 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995.

Πρόκειται για μια προδοτική συμφωνία, η οποία παραχωρεί το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς σφετεριστές και τους αναγνωρίζει μάλιστα “μακεδονική” γλώσσα και εθνότητα!

Στόχος της κυβέρνησης των εθνομηδενιστών είναι η κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών να ολοκληρωθεί έως την ερχόµενη Πέµπτη ή Παρασκευή, καθώς ήδη οι “πρόθυμοι” βουλευτές από τους ΑΝΕΛ, το Ποτάμι, αλλά και ο Θεοχαρόπουλος του κλεφτοΠασόκ έχουν εκφραστεί θετικά.

Ιδού ολόκληρη η συμφωνία από την επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

Ο Αγώνας για την κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας με την Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία συνεχίζεται εντός και εκτός Βουλής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-prodosia-ths-makedonias-pro-twn-pulwn-hrthe-sthn-boulh-h-sumfwnia-twn-pre#ixzz5d4VoIaIB

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to “Η προδοσία της Μακεδονίας προ των πυλών: Ήρθε στην Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών!