Αποθρασύνθηκαν οι φιλοσκοπιανοί του «Ουράνιου τόξου»: Ζητούν να μοιραστεί στα σχολεία το… «μακεδονικό αναγνωστικό»!

Ο ασκός του Αιόλου που άνοιξε με την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών έχει ήδη «αμολήσει» τους ανέμους του. Ένα ακόμη δείγμα αποτελεί η είδηση ότι μετά το αίτημα για τη διδασκαλία της «μακεδονικής γλώσσας» στα Ελληνικά σχολεία το φιλοσκοπιανό μόρφωμα «Ουράνιο Τόξο» ζητά τώρα να μοιραστεί στις σχολικές και πανεπιστημιακές αίθουσες το «μακεδονικό αναγνωστικό»!

Με την κύρωση της Συνθήκης των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων ο φιλοσκοπιανός φορέας με έδρα την Φλώρινα, που υποστηρίζει την ύπαρξη «μακεδονικής μειονότητας» στην Χώρα μας, με συνεχείς δημόσιες παρεμβάσεις του δίνει το στίγμα των επόμενων βημάτων του, τα οποία προφανώς δεν λήφθηκαν υπόψη από τους βουλευτές που υπερψήφισαν την Συμφωνία.

Στο πλαίσιο αυτό το «Ουράνιο Τόξο» ζητά οι μαθητές γυμνασίων και λυκείων να προμηθευτούν το λεγόμενο «μακεδονικό λεξικό». Η κίνηση αυτή θεωρείται από τα μέλη του μορφώματος ότι θα έχει θετική παρέμβαση στην κατεύθυνση των… Εθνικών ζητημάτων, η οποία θα ολοκληρωθεί με ομιλίες μελών της «εθνικής Μακεδονικής μειονότητας της βόρειας Ελλάδας» στις σχολικές αίθουσες!

Είναι εμφανές ότι η ψήφιση της συγκεκριμένης συμφωνίας έχει αποθρασύνει πλήρως όχι μόνο τα μέλη τους περιθωριακού φιλοσκοπιανού μορφώματος, αλλά και άλλους ανθέλληνες-«αντιφασίστες», οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την ουσία της συνθήκης αυτής θα προχωρούν ολοένα και περισσότερο στην διεκδίκηση εξωφρενικών αιτημάτων, ανάμεσά τους και η αναγνώριση «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-apothrasunsh-twn-filoskopianwn-tou-ouraniou-tojou.-zhtoun-na-moirastei#ixzz5elyv5VJC

Comments Off on Αποθρασύνθηκαν οι φιλοσκοπιανοί του «Ουράνιου τόξου»: Ζητούν να μοιραστεί στα σχολεία το… «μακεδονικό αναγνωστικό»!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.