Συμμορία αναρχικών έστησε ενέδρα σε Εθνικιστές στην Πετρούπολη, αλλά επιτέθηκε σε πούλμαν ποδοσφαιρικής ομάδας!

Οι παρακρατικοί αναρχοκομμουνιστές, δεν είναι μόνο μανιασμένα κοπρόσκυλα (τσιπρόσκυλα!) στην υπηρεσία της αριστερής εξουσίας και άκρως επικίνδυνοι για τις ζωές και τις περιουσίες του φτωχού κοσμάκη, είναι επιπλέον και ΗΛΙΘΙΟΙ!

Την Κυριακή που μας πέρασε, λοιπόν, μια εικοσαμελής συμμορία από δαύτους είχε στήσει δολοφονική ενέδρα στους εθνικιστές που θα προσέρχονταν στην ετήσια εκδήλωση Τιμής και Μνήμης του ήρωα των Ιμίων Έκτορα Γιαλοψού, πέριξ του νεκροταφείου της Πετρούπολης.

Λόγω όμως της ηλιθιότητας που τους δέρνει, επιτέθηκαν έξω από το νεκροταφείο της Πετρούπολης με πέτρες και ξύλα στο πούλμαν που μετέφερε ποδοσφαιριστές του Μικρασιατικού, για προγραμματισμένο αγώνα με την ομάδα του Άρη Πετρούπολης!

Τα παρακρατικά τσιπρόσκυλα έσπασαν πολλά τζάμια από το όχημα το οποίο ακινητοποιήθηκε, ενώ οι παίκτες του Μικρασιατικού τρομοκρατημένοι είχαν πέσει κάτω για να προστατευτούν, χωρίς όμως να αποφύγουν τον τραυματισμό τεσσάρων παικτών από…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

 

Comments Off on Συμμορία αναρχικών έστησε ενέδρα σε Εθνικιστές στην Πετρούπολη, αλλά επιτέθηκε σε πούλμαν ποδοσφαιρικής ομάδας!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.