Ομολογία τρόμου από Δανίκα: «Η Χρυσή Αυγή τρίβει τα χέρια της»!

Σε σχεδόν καθημερινή βάση πλέον, οι διάφοροι συστημικοί κονδυλοφόροι αναγκάζονται (με μεγάλη λύπη, βεβαίως) να παραδεχθούν το αυτονόητο: ότι δηλαδή, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει συνεχώς ανοδική πορεία.

Στον μακρύ κατάλογο προστέθηκε και ο Δημήτρης Δανίκας, ο οποίος με άρθρο του στο «Πρώτο θέμα» με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Τρίβει τα χέρια της η Χρυσή Αυγή», αναφερόμενος στα φαινόμενα σήψης και διαφθοράς που ταλανίζουν την Ελληνική κοινωνία βγάζει ως συμπέρασμα: «Γι’ αυτό ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή. Γι αυτό και οι περισσότεροι θα ψηφίσουν με κρύα καρδιά και με γ@…δια πολλά. Τώρα τι να λέμε; Τα αυτονόητα;».

Και αφού συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό, μιλώντας για τον «ευτελισμό» του κοινοβουλευτικού συστήματος και των θεσμών από τα έργα και τις ημέρες των πολιτικάντηδων του «Συνταγματικού τόξου», επανέρχεται στο αρχικό συμπέρασμά του, με το οποίο κλείνει και το άρθρο του: «Και το χειρότερο; Στο βάθος πανηγυρίζει και τρίβει τα χέρια της η Χρυσή Αυγή.

Αρκεί κανείς να δει την συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων κάτω από το κείμενο του Δανίκα για να αντιληφθεί ότι αυτό που είναι το «χειρότερο» γι’ αυτόν και τους ομοίους του είναι ό,τι το καλύτερο για ολοένα και περισσότερους Έλληνες, που στο πρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και του Νίκου Μιχαλολιάκου βλέπουν την μοναδική ενδεδειγμένη λύση Σωτηρίας για την Πατρίδα και τον Λαό. Κάτι που θα επιβεβαιωθεί πανηγυρικά σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις εντός του 2019, σε όποιο χρονικό σημείο κι αν πραγματοποιηθούν αυτές.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-tromou-apo-danika-h-chrush-augh-tribei-ta-cheria-ths#ixzz5exxQNrl7

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to “Ομολογία τρόμου από Δανίκα: «Η Χρυσή Αυγή τρίβει τα χέρια της»!