Οι Χρυσαυγίτες, η Πορεία των Ιμίων και οι… ταβέρνες

Οι Χρυσαυγίτες, η Πορεία των Ιμίων και οι... ταβέρνες

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Για ακόμα μία χρονιά, χιλιάδες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής τίμησαν τους τρεις Γενναίους Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού κατά την καθιερωμένη εδώ και 23 χρόνια, Πορεία των Ιμίων. Και για ακόμα μία χρονιά, μεγάλη μερίδα των ιστοσελίδων του καταχρηστικώς αυτοαποκαλούμενου «πατριωτικού χώρου», δεν είδε τίποτα… Δεν έκαναν καμία αναφορά, σαν να μην έγινε ποτέ αυτή η εκδήλωση.

Οι ίδιοι όμως προβάλλουν με ιδιαίτερο ζήλο τις… «διενέργειες για την ένωση του χώρου» που κατά την προσφιλή τακτική τους πραγματοποιούνται συνήθως σε… ταβέρνες.

Ας μην θεωρηθεί η δημοσίευση αυτή σαν «παρέμβαση» στις ταβερνοδιεργασίες κάποιων αποτυχημένων, ούτε σαν «διαμαρτυρία» για την τακτική του αποκλεισμού που ακολουθούν απέναντι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που μπορεί να μην τους αρέσει, αλλά είναι η αδιαμφισβήτητη πολιτική έκφραση του Εθνικισμού στην Βουλή τα τελευταία επτά έτη και τους δρόμους εδώ και κάποιες δεκαετίες!

Ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους για τις διαφορές ανάμεσα στους Αγωνιστές του Εθνικισμού και τους θαμώνες των ταβερνείων, όσοι ακόμα «ανησυχούν» για το πολιτικό μέλλον του Εθνικιστικού Κινήματος και όσοι δεν έχουν ακόμα κατανοήσει (κακώς) τον διασπαστικό ρόλο τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-chrusaugites-h-poreia-twn-imiwn-kai-oi…-tabernes#ixzz5f9InckNd

Advertisements

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to “Οι Χρυσαυγίτες, η Πορεία των Ιμίων και οι… ταβέρνες

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.