Το βρώμικο παιχνίδι των δημοσκοπικών εταιρειών αναφορικά με τα ποσοστά που δίνουν στους υποψήφιους της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αντίοχος

Πολύ χαμηλά, σε σχέση με το 11,13% που είχε λάβει στις προηγούμενες εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής ο συνδυασμός του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου, εμφανίζονται τα ποσοστά του στις μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις ενόψει των εκλογών του Μαΐου!

Πιο συγκεκριμένα, στην δημοσκόπηση της Opinion Poll τα ποσοστά του εμφανίζονται 5,3%, στην δημοσκόπηση της Alco 5% και στην δημοσκόπηση της Innovation Metrisis 4,3%. Τι γίνεται εδώ; Μήπως πρέπει ν’ αρχίσουμε ν’ ανησυχούμε στα σοβαρά;

Θα γυρίσουμε το χρόνο πίσω πέντε χρόνια και θα πάμε στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων πριν από τις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, που διεξήχθησαν στις 18 και οι επαναληπτικές στις 26.

Έτσι, στις 6 Μαΐου, δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία GPO για τις περιφερειακές εκλογές, για λογαριασμό της εκπομπής του MEGA «Ανατροπή», έδινε στον συνδυασμό του Ηλία Παναγιώταρου μόλις… 5,1%.

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

 

Comments Off on Το βρώμικο παιχνίδι των δημοσκοπικών εταιρειών αναφορικά με τα ποσοστά που δίνουν στους υποψήφιους της Χρυσής Αυγής

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.