Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την “Ελληνική Αυγή”, Αρτέμης Ματθαιόπουλος στην εκπομπή «Εθνικιστική Φωνή» – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή του Γιώργου Ρεντετάκου “Εθνικιστική Φωνή” μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος για την Θεσσαλονίκη και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος έθιξε την υποβάθμιση της Θεσσαλονίκης στα χρόνια της δημαρχίας του Γιάννη Μπουτάρη, που πέραν της αύξησης των «τουριστών» εκ Τουρκίας και Σκοπίων δεν συνέβαλε σε κάτι για την οικονομική ανάπτυξη της πόλης.

Μάλιστα, ο Συναγωνιστής ανέλυσε τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης με την δημιουργία “hot spot” στην πόλη αλλά και την έξαρση του παρεμπορίου, το οποίο πραγματοποιείται από λαθρομετανάστες κα στο οποίο δεν παρεμβαίνει κανείς, ούτε καν η αστυνομία. Φυσικά την ίδια στιγμή είναι δεκάδες οι τοπικές επιχειρήσεις που έχουν βάλει λουκέτο λόγω υπέρμετρης φορολογίας.

Σε μια εποχή κατά την οποία όποιος μιλήσει για Ελληνικότητα της Μακεδονίας θεωρείται αυτομάτως “φασίστας” και “ρατσιστής”, ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος τόνισε ότι τώρα όσο ποτέ άλλοτε είναι αναγκαίο οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης να στηρίζουν μια παράταξη με ξεκάθαρες εθνικές θέσεις απέναντι στις προκλήσεις σκοπιανών και τούρκων και αυτή είναι η “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/rentetakou-me-ton-artemh-matthaiopoulo#ixzz5glKpSd5l

1 Comment

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

One response to “Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την “Ελληνική Αυγή”, Αρτέμης Ματθαιόπουλος στην εκπομπή «Εθνικιστική Φωνή» – ΒΙΝΤΕΟ