Ανθελληνικό-σταλινικό κράτος: Παρέμβαση εισαγγελέα εναντίον γονέων στην Σάμο, επειδή αντιδρούν για τα «προσφυγόπουλα»

Ανθελληνικό-σταλινικό κράτος: Παρέμβαση εισαγγελέα εναντίον γονέων στην Σάμο, επειδή αντιδρούν για τα «προσφυγόπουλα»

Εκεί όπου δεν βρίσκουν στόχο τα «επιχειρήματα» των ακολούθων της «πολιτικής ορθότητας» και του «αντιρατσισμού», η ισχύς τους αντικαθίσταται από την τρομοκρατία της ποινικής δίωξης.

Ο λόγος για την παρέμβαση του εισαγγελέα που ζήτησε ο περιφερειακός διευθυντής Βορείου Αιγαίου μετά την απόφαση των γονέων των μαθητών του νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Βαθέος στην Σάμο να απέχουν τα παιδιά τους από το σχολείο εξαιτίας της παράλληλης φοίτησης «προσφυγόπουλων» σε απογευματινό μάθημα. Η απόφαση αυτή ελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα σε γενική συνέλευση, με ορισμένους μαθητές να απέχουν κάποιες μέρες.

«Επειδή στη Δημοκρατία, άρα και στη σχολική κοινότητα, υπάρχουν κανόνες, ήδη ο περιφερειακός διευθυντής Βορείου Αιγαίου Αριστείδης Καλάργαλης, ενημέρωσε σήμερα τον εισαγγελέα Σάμου και αύριο θα τον επισκεφθεί και προσωπικά, ζητώντας του να διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες των γονέων, οι οποίοι στερούν τη μάθηση από τα παιδιά τους» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας.

Ο τρόπος διατύπωσης της ανακοίνωσης του υπουργείου είναι εντελώς αποπροσανατολιστικός, για να μην πούμε χυδαίος. «Την μάθηση από τα παιδάκια» δεν την στερούν οι γονείς τους, οι οποίοι έχουν κάθε δικαίωμα να ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιούνται τα μαθήματα, αλλά εκείνοι οι οποίοι εκ του ασφαλούς παριστάνουν τους «ανθρωπιστές» και τους «αλληλέγγυους», χρησιμοποιώντας την γνωστή κασέτα περί «ξενοφοβίας», «ρατσισμού» και «μισαλλοδοξίας», και με σταλινικές μεθόδους επιχειρούν να ποινικοποιήσουν τις αντιδράσεις των γονέων, επειδή αυτές δεν συνάδουν με την δικτατορία της «πολιτικής ορθότητας».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anthellhniko-staliniko-kratos.-parembash-eisaggelea-enantion-gonewn-sthn-sa#ixzz5i9lfuRQb

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to “Ανθελληνικό-σταλινικό κράτος: Παρέμβαση εισαγγελέα εναντίον γονέων στην Σάμο, επειδή αντιδρούν για τα «προσφυγόπουλα»