Οι Συριζαίοι ετοιμάζουν την επιστροφή των κομιτατζήδων! «Επαναπατρισμό» των κατσαπλιάδων του ΣΝΟΦ πρότεινε ο Μπαλαούρας

Οι Συριζαίοι ετοιμάζουν την επιστροφή των κομιτατζήδων! «Επαναπατρισμό» των κατσαπλιάδων του ΣΝΟΦ πρότεινε ο Μπαλαούρας

Άρθρο στην φιλόξενη για ανθέλληνες, «Εφημερίδα των Συντακτών», συνέγραψε ο φρούραρχος Μάκης Μπαλαούρας, βουλευτής Ηλείας του Σύριζα. Το θέμα του άρθρου ήταν η «επιστροφή των πολιτικών προσφύγων».

Ποιους εννοούσε άραγε ο Μπαλαούρας; Όπως γράφει, εννοούσε τους «σλαβομακεδόνες, που είχαν γεννηθεί στην ελληνική Μακεδονία, που είχαν πολεμήσει με τον Δημοκρατικό Στρατό, που το 1949 είχαν περάσει τα σύνορα για να γλιτώσουν την ζωή τους».

Για όσους δεν το κατάλαβαν, ο Μπαλαούρας αρθρογραφεί για την επιστροφή των κομιτατζήδων, του σκληρού αυτού πυρήνα των εγκληματιών που συνασπίστηκαν με το ΚΚ€ για να αιματοκυλήσουν την Ελλάδα αμέσως μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, έχοντας λάβει ως υπόσχεση για την βοήθειά τους την «ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη», αλλά και νωρίτερα κατέσφαζαν τους Έλληνες στην προσπάθεια βουλγαροποίησης της Μακεδονίας.

Οποιοδήποτε σχόλιο πάνω στην πρόταση αυτή του… φρουράρχου πραγματικά περιττεύει…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-surizaioi-etoimazoun-thn-epistrofh-twn-komitatzhdwn-epanapatrismo-twn-ka#ixzz5iXhIbgu6

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to “Οι Συριζαίοι ετοιμάζουν την επιστροφή των κομιτατζήδων! «Επαναπατρισμό» των κατσαπλιάδων του ΣΝΟΦ πρότεινε ο Μπαλαούρας