Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Μια βροχούλα έπεσε και πλημμύρισε το σύμπαν! Αυτή είναι η Ελλάδα της “δημοκρατίας”, χρεοκοπημένη και παρατημένη στο έλεος του Θεού. Οι πολιτικάντηδες στις καρέκλες τους, αναίσθητοι και δίχως ίχνος ανθρώπινης ευαισθησίας ζητούν ξανά την ψήφο μας. Η Περιφέρεια Αττικής μόνο, θρηνεί 125 θύματα! Η Περιφέρεια της Πρωτεύουσας της Ελλάδας δημιούργησε εκατόμβη νεκρών από την αμέλειά της και δεν άνοιξε μύτη. Αποδόθηκαν ευθύνες σε βαθμό πλημμελήματος. Δεν έφταιξε κανείς, ούτε η Περιφερειάρχης Δούρου, ούτε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Καπάκης, ούτε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τόσκας. Αθώες περιστέρες οι συριζαίοι της καρέκλας και του ανθελληνισμού. Στις επόμενες εκλογές όμως θα τους ξεβολέψουμε απότομα, θέλουν δεν θέλουν!

Λ. Ι.

Tweet Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για ομιλία Τσίπρα στο Γαλάτσι

To κύκλωμα Σόρος πίσω από την εκλογή ιμάμη στο τέμενος της Αθήνας και οι ΜΚΟ που έχουν εισπράξει εκατομμύρια ευρώ πουλώντας “ανθρωπισμό” με το αζημίωτο. Η Ελλάδα έχει παραδοθεί αμαχητί στα κοράκια των τοκογλύφων και της παγκοσμιοποίησης. Μια σύγχρονη γκιλοτίνα που μοιάζει με μηχανή του κιμά και πολτοποιεί οτιδήποτε εθνικό και φυλετικό προκειμένου να παράγει τον σύγχρονο άνθρωπο, χωρίς ρίζες και που δεν αγαπάει τίποτα άλλο εκτός από το χρήμα. Αυτοί οι χασάπηδες των εθνών πλουτίζουν από την διάλυσή τους κερδίζοντας “επενδυτικές” ευκαιρίες και φθηνό και εύκολο στην διαχείριση εργατικό δυναμικό. Δυστυχώς γι’ αυτούς και ευτυχώς για τους Έλληνες εμείς είμαστε εδώ και φυλάμε Θερμοπύλες! Δεν ξεχνάμε ότι ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και οι λοιποί ψήφισαν υπέρ του τζαμιού και είναι όλοι τους πιόνια των υπαλλήλων του Σόρος. Ολική Εθνική Αντίσταση σε όλα τα μέτωπα! Χρυσή Αυγή εναντίον όλων!

Τ. Π.

«Θεός» του ΠΑΜΕ το χρήμα: Δεν αποχωρεί από την «πουλημένη» ΓΣΕΕ για να χρηματοδοτείται μέσω αυτής από το κράτος!

Οι ευρωεκλογές πλησιάζουν και όλη η Ευρώπη των λαθρομεταναστών και των τραπεζιτών θα συγκλονιστεί από τα πανευρωπαϊκά αποτελέσματα της κάλπης. Οι Ευρωπαίοι πολίτες θα επιλέξουν δυναμικά να στηρίξουν τα Εθνικιστικά Κινήματα για να προστατευθούν από το ανεξέλεγκτο κύμα λαθρομεταναστών και την επιθετική οικονομική πολιτική των τραπεζιτών που πλέον επενδύει μόνο σε άυλους τίτλους και όχι στην πραγματική οικονομία που είναι εργοστάσια και πρωτογενή παραγωγή. Έχουν φτιάξει μια Ευρώπη 100% εξαρτημένη από τρίτες χώρες που δεν παράγει τίποτα. Η ιστορία έχει δείξει ότι το επόμενο βήμα από αυτό είναι πείνα και δυστυχία. Σύσσωμοι λοιπόν όλοι οι ευρωπαϊκοί λαοί θα στηρίξουν την Αλήθεια του Έθνους και της Παράδοσης, θα στηρίξουν την Εθνικιστική επιλογή στα ψηφοδέλτια των ευρωεκλογών. Πρωτοπόρος αυτού του Αγώνα η Χρυσή Αυγή, που κόντρα σε δολοφονίες και πολιτικές σκευωρίες, σε φυλακίσεις και σε αποκλεισμούς, αντέχει και συνεχίζει τον Αγώνα μέχρις εσχάτων! Ζήτω ο Αρχηγός των Ελλήνων! Ζήτω η Χρυσή Αυγή για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη!

Ιωάνης Β.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την μνήμη των ανδρών της Χωροφυλακής Μαραθώνα που δολοφονήθηκαν από τους κομμουνιστές

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-9-apriliou-2019#ixzz5kaugY64D

1 Comment

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

One response to “Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 9 Απριλίου 2019