Δήλωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την υποκριτική συνάντηση Μητσοτάκη με Ποντίους

Δήλωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την υποκριτική συνάντηση Μητσοτάκη με Ποντίους

Τρέχοντας πήγε να συναντήσει τους εκπροσώπους των Ποντίων ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Τι να πρωτοκαλύψει όμως; Την υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του του αρνητή της Γενοκτονίας των Ποντίων καθηγητή Καιρίδη ή μήπως το γεγονός ότι οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ δεν ψήφισαν στο Ευρωκοινοβούλιο την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων; Η συνάντηση αυτή δεν έχει κανένα περιεχόμενο. Ό,τι κι να του πουν ενδεχομένως κάποιοι κομματικοί εγκάθετοι, οι αδελφοί μας Πόντιοι, υπερήφανοι Έλληνες δεν λησμονούν την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν είναι όμως το μόνο ζήτημα στο οποίο η Νέα Δημοκρατία έχει χρεοκοπήσει έναντι του Ελληνικού λαού. Οι Μακεδόνες αλλά και όλοι οι Έλληνες πατριώτες δεν ξεχνούν την πρόσφατη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα τηρήσει την συμφωνία των Πρεσπών, όταν γίνει κυβέρνηση. Όποιος θέλει λοιπόν την συμφωνία των Πρεσπών, ας ψηφίσει Νέα Δημοκρατία. Σε όσους απέμεινε Εθνική Πίστη και Ασυμβίβαστο πνεύμα η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και δηλώνει ότι αν ο Λαός μας δώσει την δύναμη, θα καταργήσουμε την συμφωνία των Πρεσπών.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhlwsh-n.-g.-michaloliakou-gia-thn-upokritikh-sunanthsh-mhtsotakh-me-pontio#ixzz5leAJVBgk

Comments Off on Δήλωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την υποκριτική συνάντηση Μητσοτάκη με Ποντίους

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Comments are closed.