Γεμάτη με σημαίες της «Ανεξάρτητης Θράκης» η εκδήλωση που μίλησε ο ψευδομουφτής Μέτε! Θα υπάρξει παρέμβαση των αρχών;

Γεμάτη με σημαίες της «Ανεξάρτητης Θράκης» η εκδήλωση που μίλησε ο ψευδομουφτής Μέτε! Θα υπάρξει παρέμβαση των αρχών;

Σε νέα τουρκοεκδήλωση βρέθηκε ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μέτε, αυτή τη φορά στην Προύσσα, ύστερα από πρόσκληση του συλλόγου BTTDD. Στην εκδήλωση, όπως μας πληροφόρησε το έγκριτο tourkikanea.gr, βρέθηκε και ο δήμαρχος Αρριανών-Ροδόπης  Ριντβάν Αχμέτ.

Στην εκδήλωση υπήρχε η γνωστή «διακόσμηση» με τις σημαίες της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης», ενώ είναι σίγουρο πως τις επόμενες ημέρες από τα βίντεο των ομιλιών θα βγουν «μαργαριτάρια».

Εμείς, θα ρωτήσουμε για άλλη μία φορά αν θα υπάρξει παρέμβαση Εισαγγελέα ώστε να εκπέσει από το αξίωμά του ο τουρκοδήμαρχος και να απελαθούν αμφότεροι στην χώρα, την οποία θεωρούν «μητέρα – πατρίδα»; Άλλωστε αυτό είναι το σωστό και το δίκαιο, αφού αισθάνονται «καταπιεσμένοι» στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gemath-me-shmaies-ths-anejarthths-thrakhs-h-ekdhlwsh-pou-milhse-o-pseudomou#ixzz5mZhLFp9X

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to “Γεμάτη με σημαίες της «Ανεξάρτητης Θράκης» η εκδήλωση που μίλησε ο ψευδομουφτής Μέτε! Θα υπάρξει παρέμβαση των αρχών;