Ακόμα μία δικαίωση της Χρυσής Αυγής: Το “Έθνος” ανακάλεσε τις συκοφαντίες για τον Γιάννη Λαγό

Ακόμα μία δικαίωση της Χρυσής Αυγής: Το “Έθνος” ανακάλεσε τις συκοφαντίες για τον Γιάννη Λαγό

Το πάθημα του… Παπαχρήστου δεν έγινε μάθημα για τα δημοσιογραφικά συστημικά παπαγαλάκια που συνεχίζουν ασύδοτα να διαδίδουν και να δημοσιεύουν συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής και των Συναγωνιστών.

Μετά όμως από τις κατάλληλες νομικές ενέργειες το “Έθνος” αναγκάστηκε να ανακαλέσει τις ψευδείς αναφορές σχετικά με τον Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό.

Συγκεκριμένα, στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας σε στήλη με τίτλο “Απαραίτητη διευκρίνιση” στην σελίδα 5 αναφέρεται:

Σε συνέχεια ενδελεχέστερης έρευνας, σημειώνουμε ότι ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός δεν έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για εκβιασμούς και μαστροπείες ούτε είχε άλλη κατηγορία ή εμπλοκή με τη δολοφονία Παύλου Φύσσα… Σε κάθε περίπτωση, η εφημερίδα μας δεν είχε προφανώς πρόθεση προσβολής της τιμής και της υπόληψης του κ. Λαγού“.

Την πρόθεση της εφημερίδας αφήστε να την ξέρουμε εμείς καλύτερα, όσο για την “ενδελεχέστερη έρευνα” ήταν αποτέλεσμα της εμπεριστατωμένης εξώδικης διαμαρτυρίας που δέχτηκε πρόσφατα το “Έθνος”.

Σε κάθε περίπτωση οι συκοφάντες ανακαλούν και διαψεύδονται!

Ανακάλεσε ο Παπαχρήστος του «Βήματος» τις ύβρεις εναντίον του Συναγωνιστή Ιωάννη Λαγού

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/akoma-mia-dikaiwsh-ths-chrushs-aughs-to-ethnos-anakalese-tis-sukofanties-gi#ixzz5q5yIqZpw

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to “Ακόμα μία δικαίωση της Χρυσής Αυγής: Το “Έθνος” ανακάλεσε τις συκοφαντίες για τον Γιάννη Λαγό