Ο «υγιής πατριωτισμός» του Μητσοτάκη: Υποψήφιος της ΝΔ στην Ροδόπη & παλιός τρόφιμος του προξενείου εξέδωσε ανακοίνωση στα τούρκικα!

Την υποψηφιότητά του στον νομό Ροδόπης με τη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε χθες ο Μουσταφά Κατραντζή. Η ανακοίνωση αυτή έγινε σε δύο γλώσσες, τα ελληνικά και τα τουρκικά, δείγμα του πώς βλέπουν την Ελληνική Μουσουλμανική Μειονότητα οι νεοδημοκράτες.

Όμως, δεν είναι μόνο αυτό το αξιοσημείωτο στην συγκεκριμένη υποψηφιότητα, αφού ο συγκεκριμένος, πέρα από φωτογραφίες με τον Μητσοτάκη, έχει αρκετές φωτογραφίες και με τον Ερντογάν, αλλά και σε εκδηλώσεις του τουρκικού προξενείου.

Πέραν αυτού, όμως, ο συγκεκριμένος συμμετείχε στο συνέδριο του DEB το 2016 και ήταν από τους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης του Μέτιου της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι απείχαν από το ψήφισμα για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που είχαν απαχθεί και κρατούνταν στην τουρκία επί μήνες.

Αυτός είναι ο «υγιής πατριωτισμός» της Νέας Δημοκρατίας, τον οποίο χρησιμοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να πείσει τους πατριώτες ψηφοφόρους να τον ψηφίσουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-ugihs-patriwtismos-tou-mhtsotakh-upopshfios-ths-nd-sthn-rodoph-palios-tro#ixzz5qqwLGx49

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to “Ο «υγιής πατριωτισμός» του Μητσοτάκη: Υποψήφιος της ΝΔ στην Ροδόπη & παλιός τρόφιμος του προξενείου εξέδωσε ανακοίνωση στα τούρκικα!