Απάντηση στην λάσπη της εφημερίδας των Συντακτών

Απάντηση στην λάσπη της εφημερίδας των Συντακτών

Σήμερα Δευτέρα 12 Αυγούστου του 2019, η εφημερίδα των Συντακτών, η φυλλάδα που στήριξε περισσότερο από κάθε άλλον τον ΣΥΡΙΖΑ και την συμφωνία των Πρεσπών, η φυλλάδα η οποία συκοφαντεί συστηματικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, κυκλοφόρησε με κύριο πρωτοσέλιδο θέμα της μία επίθεση εναντίον μου με τίτλο: “Το κρυφό σχέδιο του Μιχαλολιάκου” και υπότιτλο “ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ Ο “ΑΡΧΗΓΟΣ” ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ… ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΚΤΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ της κρατικής χρηματοδότησης”.

Καμία έκπληξη από το γεγονός ότι το δισέλιδο άρθρο το οποίο υπάρχει στις σελίδες 6 και 7 της εφημερίδας το υπογράφει ο μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Δημήτρης Ψαρράς.

Το δημοσίευμα είναι γεμάτο κακοήθειες και συκοφαντίες κυρίως κατά του προσώπου μου και αυτό δείχνει το πρόβλημα ενός ολόκληρου συστήματος. Είναι φυσικό άλλωστε όταν θέλεις να κτυπήσεις ένα πολιτικό Κίνημα να κτυπάς και να συκοφαντείς την ηγεσία του. Καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι την ίδια γραμμή με την Εφημερίδα των Συντακτών ακολουθούν αρκετοί “εθνικιστές” και “πατριώτες”, οι οποίοι είναι δήθεν με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά είναι εναντίον του Μιχαλολιάκου, στον οποίον ανακάλυψαν όλα τα κακά του κόσμου όταν σταμάτησε να πέφτει το παραδάκι.

Είναι δεδομένο ότι αποτελεί σχέδιο κράτους και παρακράτους η συκοφαντική αυτή επίθεση, όπως και τόσες άλλες, μία επίθεση που αρχίζει από πρωτοσέλιδα καθημερινών εφημερίδων και φτάνει σε σχόλια στο διαδίκτυο κυρίως από σελίδες του facebook, το οποίο ας σημειωθεί ότι έχει αποκλείσει ολοκληρωτικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Επιτρέπει όμως να υπάρχουν “χρυσαυγίτες”, οι οποίοι υβρίζουν τον Μιχαλολιάκο. Γιατί άραγε; Η απάντηση προφανής και επί τέλους ας ξυπνήσουν όσοι ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται εναντίον του μοναδικού Εθνικιστικού Κινήματος.

Μέσα στο δημοσίευμα υπάρχουν ατέλειωτες ψευδολογίες, που θυμίζουν μυθιστόρημα όπως ότι “αδειάζω τους συναγωνιστές μου” (που το είδε αλήθεια;!), η θέση μου, η οποία παραμένει σταθερή από την πρώτη στιγμή της παράνομης συλλήψεώς μου είναι ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει την οποιαδήποτε σχέση με τις οποιεσδήποτε παράνομες πράξεις. Αναφέρεται επίσης ότι η αποχώρηση Λαγού έγινε σε συνεννόηση με… εμένα(!), πράγμα απολύτως αναληθές και βεβαίως ότι έχω σκοπό τα οκτώ εκατομμύρια της κρατικής χρηματοδότησης, με τα οποία παραδέχονται όμως ότι πρόθεσή μου είναι να ανασυντάξω με αυτά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Το ερώτημα που τίθεται είναι ότι αφού η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ “κατέρρευσε” όπως λένε στην πρώτη τους σελίδα στον υπότιτλο, γιατί σήμερα 12 Αυγούστου 2019, 35 ολόκληρες ημέρες μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, όπου και “διαλυθήκαμε” γιατί ο Ψαράς και η Εφημερίδα των Συντακτών ασχολούνται μαζί μας;

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/apanthsh-sthn-lasph-ths-efhmeridas-twn-suntaktwn#ixzz5wPYwtqKU

1 Comment

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

One response to “Απάντηση στην λάσπη της εφημερίδας των Συντακτών

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.