Θα συνεχίσει να δίνει τα επιδόματα στους λαθρομετανάστες η Ν.Δ.

Θα συνεχίσει να δίνει τα επιδόματα στους λαθρομετανάστες η Ν.Δ.

Άλλα έλεγαν προεκλογικά και άλλα κάνουν τώρα. Καταγγέλλανε τον ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική των ανοικτών συνόρων και την ανοχή που έδειχνε στους λαθρομετανάστες, μοιράζοντάς τους χρήματα, δίνοντας τους στέγη και τροφή την ίδια στιγμή που εκατομμύρια Έλληνες υποφέρουν. Ήλθε όμως η ώρα της Αλήθειας για την Ν.Δ. που είναι τώρα κυβέρνηση και η οποία δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, την ένταξη δεκάδων χιλιάδων «προσφύγων» – λαθρομεταναστών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας και στέγασης «ΕΣΤΙΑ» της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), αποφάσισε να συνεχίσει η κυβέρνηση της Ν.Δ.. Αφορμή στάθηκε η λήξη της συγκεκριμένης παροχής από τον ΟΗΕ, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η προσθήκη των λαθρομεταναστών – «προσφύγων» ως νέων δικαιούχων στο ΚΕΑ.

Αυτή είναι η “νέα” πολιτική της Νέας Δημοκρατίας για τους λαθρομετανάστες. Ίδια ακριβώς πολιτική με αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ και βεβαίως θα συνεχίσουν να τα ‘κονομάνε κανονικά οι ΜΚΟ, με κάποιες από τις οποίες έχουν στενές σχέσεις κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/tha-sunechisei-na-dinei-ta-epidomata-stous-lathrometanastes-h-n.d#ixzz5wWGv4JA4

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to “Θα συνεχίσει να δίνει τα επιδόματα στους λαθρομετανάστες η Ν.Δ.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.