Εικόνες «αποκάλυψης» στην Εύβοια και τεράστια οικολογική καταστροφή

Εικόνες «αποκάλυψης» στην Εύβοια και τεράστια οικολογική καταστροφή

Με το πρώτο φως της ημέρας φάνηκαν εικόνες «αποκάλυψης» από την Εύβοια και η οικολογική καταστροφή, καθώς καταστράφηκε μεγάλο μέρος του δάσους της περιοχής Natura, απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Το σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχουν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και αυτό χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες του Πυροσβεστικού Σώματος σε συνεργασία με τον Ελληνικό Στρατό.

Την νύχτα, αναζωπυρώσεις σημειώθηκαν έξω από τα χωριά Μακρυμάλλη και Πλατάνια, όμως οι πυροσβέστες κατόρθωσαν να περιορίσουν και αυτές τις εστίες. Αυτή την στιγμή οι δυνάμεις πυρόσβεσης συνεχίζουν να δίνουν μάχη με τις φλόγες. Σύμμαχός τους είναι και η πτώση των ανέμων ενώ από αέρος την προσπάθεια υποστηρίζουν 7 αεροσκάφη, 9 ελικόπτερα, δύο εκ των οποίων του Ελληνικού Στρατού.

Η Χρυσή Αυγή εύχεται ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ στους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος και κουράγιο στους κατοίκους της περιοχής που δοκιμάζονται σκληρά αυτές τις ώρες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/eikones-apokalupshs-sthn-euboia-kai-terastia-oikologikh-katastrofh#ixzz5wZuQGvvc

Comments Off on Εικόνες «αποκάλυψης» στην Εύβοια και τεράστια οικολογική καταστροφή

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.