Τα σχέδια των Σιωνιστών μετά την Συμφωνία των Πρεσπών

Τα σχέδια των Σιωνιστών μετά την Συμφωνία των Πρεσπών

Η Κασσάνδρα της μυθολογίας μας ήταν πολύ αντιπαθής, όποιος την άκουγε όμως γλύτωνε από τα χειρότερα. Η χώρα μας βρίσκεται μπροστά σε μια τεράστια απειλή καθώς τα οικονομικά μνημόνια συναντώνται με τις ευρύτερες γεωπολιτικές ανακατατάξεις σε Βαλκάνια, Αιγαίο, Κύπρο και Μέση Ανατολή και πλέον δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για εξισορρόπηση και αναπροσανατολισμό της στρατηγικής μας στην εξωτερική και αμυντική πολιτική.

Η Ελλάδα έχει ανοικτά μέτωπα τα οποία αν δεν καλυφθούν σύντομα, τότε θα γνωρίσει τους χειρότερους γεωπολιτικούς εφιάλτες της νεώτερης ιστορίας της. Τα μέτωπα αυτά είναι: «Βόρεια» Μακεδονία, «μεγάλη» Αλβανία, Τουρκοποίηση Θράκης, μοιρασιά Αιγαίου και Κύπρου.

Η αναγνώριση του ψευδοκράτους των Σκοπίων ως «Βόρεια» Μακεδονία με προσδιορισμό εθνικότητας, δημιουργεί αυτόματα επιλογές «αποσχιστικών» κινημάτων στην «Νότια» Μακεδονία, είναι προφανές ότι ο γεωγραφικός όρος «βόρεια» συμπληρώνεται πάντα από τον όρο «νότια». Η εθνικότητα δεν περιορίζεται από σύνορα και αφορά όλους όσους φέρουν τον τίτλο Μακεδών. Έτσι στο μέλλον τα ανθελληνικά σκουπίδια που σήμερα παρουσιάζονται ως ΑΝΤΙΦΑ, αναρχοκομμουνιστές ή Ουράνιο Τόξο θα γίνουν «νότιοι» Μακεδόνες που θα ζητούν την ένωση με τα βόρεια «αδέλφια» τους. Είναι θέμα χρόνου οι «βόρειοι Μακεδόνες» οι οποίοι ομιλούν «μακεδονικά» να μολύνουν όλη την γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας και να προβάλλουν απαιτήσεις από την Ελλάδα. Τουτέστιν με την Συμφωνία των Πρεσπών η Ελλάδα υπέγραψε την δρομολόγηση μελλοντικού αλυτρωτισμού εις βάρος της ελληνικής Μακεδονίας.

Η διευθέτηση του ζητήματος FYROM με την Συμφωνία των Πρεσπών είναι το κατώφλι για την δημιουργία της «μεγάλης» Αλβανίας και να γίνουν εύπεπτα στους βαλκανικούς λαούς οι διευθετήσεις συνοριακών μεταβολών. Ήδη γίνονται συζητήσεις αναφορικά με το νατοϊκό προτεκτοράτο Κόσοβο, προκρίνεται η μεταφορά του σερβόφωνου βόρειου τμήματος από την τωρινή επικράτεια στον έλεγχο του Βελιγραδίου, σε αντάλλαγμα της αλβανόφωνης περιοχής Πρέσεβο που σήμερα είναι μέρος της επικράτειας της νότιας Σερβίας. Η ΕΕ προωθεί αυτή την ανταλλαγή, έχοντας την στήριξη των ΗΠΑ. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η σερβική επαρχία του Κοσόβου που αποσχίστηκε από το Βελιγράδι μετά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, στο όχι πολύ μακρινό μέλλον θα ενωθεί με την Αλβανία δημιουργώντας την φύτρα δήθεν αλυτρωτισμού ελληνικών επαρχιών.

Η Θράκη οδηγείται από έλλειψη εθνικής πολιτικής από όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις του δημοκρατικού τόξου και από την εντονότατη δραστηριότητα της Τουρκίας απ’ ευθείας στην ανεξαρτητοποίηση. Η λέξη «ανεξαρτητοποίηση» έχει επιμελώς και επακριβώς επιλεγεί και δεν αποτελεί καμία υπερβολή για να κινήσει το ενδιαφέρον του αναγνώστη. Οι βλακώδεις χειρισμοί του θέματος και σειρά εγκληματικών ενεργειών και παραλείψεων συνέβαλαν και εξακολουθούν να συμβάλλουν στην δημιουργία τουρκικού αυτονομιστικού κινήματος στην ελληνική Θράκη.

Οι ελληνικές κυβερνήσεις στο θέμα της Θράκης έχουν χάσει το παιχνίδι και η τουρκοποίηση των μουσουλμάνων και η δημιουργία αποσχιστικού κινήματος είναι προ των πυλών. Στην Θράκη διαμορφώνεται μια απόλυτα διαρθρωμένη τουρκική κοινωνία που υπακούει μόνο στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής. Η Θράκη σε λίγο διάστημα θα πληροί όλα εκείνα τα απαραίτητα «δομικά στοιχεία» ενός κράτους. Θα έχει δηλαδή έναν συμπαγή, αδιαίρετο γεωγραφικό χώρο, οργανωμένο σύστημα τουρκικής αυτοδιοίκησης, ένα υποτυπώδες σύστημα τουρκικής οικονομίας και τουρκικό τραπεζικό σύστημα, ένα οργανωμένο σύστημα τουρκικής παιδείας και μια κοινή ιστορική και εθνική συνείδηση των μουσουλμάνων πολιτών. Όλα αυτά συμβαίνουν κάτω από τα μύτη του ελληνικού κράτους ή για την ακρίβεια με την βοήθεια του ελληνικού κράτους. Η χρονική στιγμή που θα επιλεγεί για την ανακήρυξη «αυτονομιστικού» τουρκικού κινήματος εξαρτάται από την Άγκυρα και από συγκυρίες που ξέρει πολύ καλά να εκμεταλλεύεται.

Όσον αφορά τα υποθαλάσσια ενεργειακά κοιτάσματα στο Αιγαίο και στην Κύπρο οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες, αμερικανοί αξιωματούχοι με προμετωπίδα τον έπαρχο-πρεσβευτή Pyatt δηλώνουν ότι στις περιοχές αυτές πρέπει να υπάρξει «ακριβοδίκαιη» μοιρασιά ή κατά την ορολογία τους «win-win situation». Είναι τυχαίο ότι την ίδια ορολογία χρησιμοποιεί και ο Ερντογάν; Εν τω μεταξύ τουρκικά γεωτρύπανα και πολεμικά σκάφη παραβιάζουν τα θαλάσσια σύνορα Ελλάδας και Κύπρου, πολτοποιώντας κάθε έννοια ελληνικής εθνικής αξιοπρέπειας, με την κυβέρνηση να σφυρίζει αδιάφορα και να επικαλείται θολές αμυντικές συνεργασίες με το Ισραήλ και την Αίγυπτο. Όποιος νομίζει ότι σε μια στρατιωτική αντιπαράθεση με την Τουρκία θα προστρέξει προς βοήθεια μας το Ισραήλ ή η Αίγυπτος είναι μακράν κρονόληρος ή προδότης.

Από την άλλη πλευρά οι ΗΠΑ προφανώς δεν θέλουν πραγματικό πόλεμο με την Τουρκία εξ αιτίας των κοιτασμάτων του Αιγαίου και της Κύπρου. Οι ΗΠΑ θέλουν τον έλεγχο της Ανατολικής Μεσογείου χωρίς να υπάρξει σύγκρουση, για να το καταφέρουν αυτό θα πρέπει να ικανοποιηθούν τα αιτήματα της Άγκυρας. Η Τουρκία πρέπει να πάρει όσα θέλει στο Κυπριακό και όλα όσα πρόκειται να θελήσει στα ενεργειακά αποθέματα Αιγαίου και Κύπρου, ώστε και οι λύκοι να χορτάσουν και η πίτα των αμερικανο-ισραηλινών συμφερόντων ενεργειακών εταιριών να μείνει σωστή. Αν δεν τα πάρει μέσω κάποιας «ενδιάμεσης συμφωνίας» που ήδη μαγειρεύεται, θα τα πάρει μέσω στρατιωτικής επέμβασης. Το ισοζύγιο στρατιωτικής ισχύος στην Κύπρο και στο Αιγαίο είναι αποκαλυπτικό, εκτός και αν κάποιοι νηπύτιοι πιστεύουν ότι θα συνδράμει το ΝΑΤΟ.

Το γεωπολιτικό δείπνο του μέλλοντος προβλέπεται να έχει πολύ πικρή γεύση για την Ελλάδα, μακάρι να εισακουσθούν οι Κασσάνδρες και να επικρατήσει ακραία σοβαρότητα στην αντιμετώπιση όσων προαναφέρθηκαν. Η Ελλάδα χρειάζεται διαύλους ειλικρινούς επικοινωνίας με συμμάχους που μπορούν να προωθήσουν τα συμφέροντα μας, πάντως αυτοί οι σύμμαχοι δεν είναι το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ, τουτέστιν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος του 1974.

Γ. Λιναρδής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/ta-schedia-twn-siwnistwn-meta-thn-sumfwnia-twn-prespwn#ixzz5x2lfhgr9

Comments Off on Τα σχέδια των Σιωνιστών μετά την Συμφωνία των Πρεσπών

Filed under Διεθνή

Comments are closed.