“Πρόσφυγες” που ήρθαν στην Ελλάδα κάνουν διακοπές στις χώρες τους, που υποτίθεται ότι διώκονται

“Πρόσφυγες” που ήρθαν στην Ελλάδα κάνουν διακοπές στις χώρες τους, που υποτίθεται ότι διώκονται

Ήρθαν στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της Ευρώπης επειδή έπρεπε να φύγουν από τις πατρίδες τους λόγω πολέμου, τρομοκρατίας και διώξεων. Πολλοί υποτίθεται ότι διακινδύνευσαν τις ζωές τους και απώλεσαν όλα τα νομιμοποιητικά τους έγγραφα. Όσο απίστευτο και αν φαίνεται πολλοί από αυτούς επιστρέφουν τα καλοκαίρια στην πατρίδα τους για να κάνουν διακοπές και να επισκεφτούν συγγενείς.

Τέτοιες περιπτώσεις έχουν γίνει γνωστές στην Ελλάδα, στην Γερμανία, Ελβετία και Νορβηγία. Μάλιστα σε αυτές τις χώρες υπάρχουν ταξιδιωτικά γραφεία που ειδικεύονται σε αυτό το είδος του τουρισμού που διαρκεί έως και 30 ημέρες και συνήθως γίνεται με έγγραφα που έχουν εκδώσει οι τοπικές αρχές ή με πλαστά. Αυτός ο «προσφυγικός» τουρισμός διευκολύνεται από το γεγονός ότι το 80% αυτών που επικαλούνται το δικαίωμα του ασύλου και αναζητούν «προστασία» από χώρες της Ευρώπης (αν και κατά την είσοδο τους στην Ελλάδα διαθέτουν τα πλέον σύγχρονα και πανάκριβα κινητά τηλέφωνα) ισχυρίζονται ότι έχασαν τα έγγραφα τους, γνωρίζοντας ότι οι τοπικές αρχές εκδίδουν νομιμοποιητικά έγγραφα αντικατάστασης τα οποία βασίζονται στα στοιχεία που δίδονται από τους δήθεν πρόσφυγες. Ουδείς μπορεί να επαληθεύσει την ακρίβεια των προσωπικών πληροφοριών και η απάτη είναι ολοφάνερη.

Τα τουρκοκάναλα και οι εφημερίδες που χρηματοδοτούνται από τον Σόρος και άλλα σιωνιστικά σκουπίδια σιωπούν για αυτόν τον «προσφυγικό» τουρισμό, ακόμη και στις τάξεις των δήθεν πατριωτών βουλευτών υπάρχει συνωμοτική σιωπή με αποτέλεσμα να μην δημοσιοποιούνται αυτές οι περιπτώσεις που ανέρχονται σε χιλιάδες. Κατά τα άλλα οι αφελείς Έλληνες πληρώνουν από το υστέρημα τους για να χρηματοδοτούνται αυτοί οι «πρόσφυγες» με βοηθήματα και ιατροφαρμακευτική- νοσοκομειακή περίθαλψη.

Γ.Λ.

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to ““Πρόσφυγες” που ήρθαν στην Ελλάδα κάνουν διακοπές στις χώρες τους, που υποτίθεται ότι διώκονται