Λέτε να… ενσωματωθούν; Δημόσια ισλαμική γιορτή βίας και αίματος στον Πειραιά

Λέτε να… ενσωματωθούν; Δημόσια ισλαμική γιορτή βίας και αίματος στον Πειραιά

Μας λένε για τα καλά του «πολυπολιτισμού» και ότι οι χιλιάδες λαθρομετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα από τα πέρατα της γης, θα ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία. Κανένας όμως ποτέ, δεν ρώτησε τους ίδιους αν θέλουν να ενσωματωθούν. Και σε ευρωπαϊκές χώρες που έχουν ισχυρή αριθμητική δύναμη, όχι απλά δεν τους ενδιαφέρει να ενσωματωθούν αλλά να ενσωματώσουν εκείνοι τους ευρωπαίους στον τρόπο ζωής τους.

Για άλλη μια χρονιά στον Πειραιά, δεκάδες σιίτες μουσουλμάνοι εόρτασαν την Ασούρα, ένα έθιμο γεμάτο αίμα και βία καθώς οι πιστοί αυτομαστιγώνονται σε δημόσια θέα. Απολαύστε λοιπόν την Ελλάδα που ονειρεύονται κάποιοι και γνωρίστε τα έθιμα κάποιων μουσουλμάνων. Αν σας… αρέσουν αυτές οι εικόνες, δεν έχετε παρά να αρπάξετε ένα μαστίγιο και να αυτομαστιγωθείτε στο πλευρό τους.

Εμάς θα μας επιτρέψετε να συνεχίσουμε τον Αγώνα μας για να παραμείνει η Ελλάδα στους Έλληνες, για να μαθαίνουν τα παιδιά μας τις Ελληνικές Παραδόσεις, για να συνεχίσει το Έθνος μας να υπάρχει στα χρόνια της παγκοσμιοποίησης που δεν ενδιαφέρεται ούτε για τους «πρόσφυγες», ούτε για τους Έλληνες. Ενδιαφέρεται μόνο για την καταστροφή των Εθνών και για φτηνά εργατικά χέρια. Αν αυτά… αυτομαστιγώνονται, ακόμα καλύτερα…

Leave a comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.