Κίνηση ραγιαδισμού πριν την συνάντηση με Ερντογάν: Ο Μητσοτάκης διέγραψε την Κυπριακή ΑΟΖ

Κίνηση ραγιαδισμού πριν την συνάντηση με Ερντογάν: Ο Μητσοτάκης διέγραψε την Κυπριακή ΑΟΖ

Ιδού η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προσφώνησή του στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας: «Αντιλαμβάνομαι ότι τα προσκόμματα της άλλης πλευράς σχετικά με την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων δεν οδηγούν σε πρόοδο, παρά την δική σου εξαιρετικά εποικοδομητική στάση. Ενώ, ταυτόχρονα, η παραβατική συμπεριφορά της Τουρκίας στα ανοιχτά της Κυπριακής Δημοκρατίας εξακολουθεί να προκαλεί. Συνοδευόμενη, μάλιστα, και από μία συγκρουσιακή ρητορική, καταδεικνύει και την διεθνή της απομόνωση.»

Με μια προσεκτική ανάγνωση της δηλώσεως, βλέπετε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει για «παραβατική συμπεριφορά ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», την στιγμή που υπάρχει ξεκάθαρη ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ. Με την «λεπτομέρεια» αυτή, ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ κατ’ ουσίαν την ΑΟΖ της Κύπρου και αυτές οι «λεπτομέρειες» παίζουν μεγάλο ρόλο στην διπλωματία.

Ασφαλώς και το γνωρίζει αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης και για τον λόγο αυτό ΕΠΙΛΕΓΕΙ να είναι… βελούδινος προς τον σουλτάνο Ερντογάν, τον οποίο θα συναντήσει στις 24 Σεπτεμβρίου στον ΟΗΕ. Δυστυχώς για τις δύο ελληνικές πατρίδες, οι πολιτικές ηγεσίες είναι πολύ κατώτερες των ιδιαίτερα κρίσιμων περιστάσεων. Αυτά βλέπουν οι Τούρκοι και τους ανοίγει περισσότερο η όρεξη…

Ν.Κ.

Leave a comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.