Ρεσιτάλ υποκρισίας με την διαφορετική αντιμετώπιση των ομιλιών της Χρυσής Αυγής με τους τραμπουκισμούς του ΚΚΕ

Ρεσιτάλ υποκρισίας με την διαφορετική αντιμετώπιση των ομιλιών της Χρυσής Αυγής με τους τραμπουκισμούς του ΚΚΕ

Στην εφημερίδα «Δημοκρατία» και στην μόνιμη στήλη «Ριπές» ο Χρήστος Μπολώσης, υπό τον τίτλο «Αναλώσιμοι αστυνομικοί και ρεσιτάλ υποκρισίας», γράφει τα εξής:

«Το έχουμε ξαναπεί ότι η υποκρισία σε αυτόν τον τόπο περισσεύει. Θυμόσαστε όταν ο Κασιδιάρης ύψωνε λίγο τον τόνο της φωνής του τι γινόταν στη Βουλή; Έως και για τάγματα εφόδου μιλάγανε, που εξαπέλυε ο Χίτλερ από την Καγκελαρία. Είδα χθες στη «δημοκρατία» φωτογραφίες από την επίθεση των καρατέκα παιδιών του ΠΑΜΕ (λέγε με ΚΚΕ) που με δολοφονικά επαγγελματικά χτυπήματα επιχειρούσαν να δολοφονήσουν αστυνομικούς. Όμως, το τραγικό γεγονός πέρασε ή στα ψιλά ή πνίγηκε από τα δημοκρατικά ΜΜΕ. Προφανώς αυτά ήταν χτυπήματα για τη δημοκρατία, την ειρήνη και τη συναδέλφωση των λαών. Α, και κάτι άλλο, κύριε αρχηγέ της ΕΛ.ΑΣ. Ούτε μία σύλληψη. Τα ίδια με τον προκάτοχό σας και εσείς; Αυτές τις εντολές δίνει ο κύριος Χρυσοχοΐδης; Αμ, αυτά έκανε και η σ. Γεροβασίλη. Μάλλον οι αστυνομικοί είναι αναλώσιμοι…»

Ο Μπολώσης δεν έγραψε τίποτα άλλο από τα αυτονόητα. Όλοι αυτοί που τις γεμάτες αλήθεια δυναμικές ομιλίες των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τις βαφτίζανε ως «πρακτικές ταγμάτων εφόδου» τώρα, σιωπούν ένοχα για τις ξεκάθαρα δολοφονικές ενέργειες του «κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας», όπως χαρακτηριστικά είχε αποκαλέσει το ΚΚΕ ο Γεώργιος Παπανδρέου. Εξ ου και το ρεσιτάλ υποκρισίας που εύστοχα αναφέρεται στον τίτλο του κειμένου αυτού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Leave a comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.