Γι΄ αυτό έχουν λυσσάξει: Κατακόρυφη άνοδος στο 2% για την Χρυσή Αυγή στην δημοσκόπηση της Marc

Γι΄ αυτό έχουν λυσσάξει: Κατακόρυφη άνοδος στο 2% για την Χρυσή Αυγή στην δημοσκόπηση της Marc

Μετά από μια περίοδο που οι εταιρείες δημοσκοπήσεων είχαν εξαφανίσει τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου, θάβοντας τα στο “άλλο κόμμα”, η Χρυσή Αυγή αρχίζει να δείχνει την δυναμική της.

Έτσι μετά την δημοσκόπηση της Pulse στον… φιλικό ΣΚΑΪ που εμφάνισε ξαφνικά την Χρυσή Αυγή στο 1,5%, έρχεται η σειρά της Marc για το “Πρώτο Θέμα” να επιβεβαιώσει τις ανοδικές τάσεις για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Σε μια δημοσκόπηση, η οποία αποτελεί εγκώμιο για την τραγική κυβέρνηση Μητσοτάκη, η Marc καταγράφει άνοδο για την Χρυσή Αυγή από το 1,6% στο 2%.

Προφανώς και είναι ανάξια λόγου και παραπλανητικά τα ποσοστά που δίνονται στην Νέα Δημοκρατία και τα λοιπά αποκόμματα του “συνταγματικού τόξου” που χέρι – χέρι υπογράφουν την παράδοση της Πατρίδας στους λαθρομετανάστες.

Αυτό που έχει σημασία και δεν μπορεί πια να κρυφτεί από τις στημένες εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι το γεγονός πως η Χρυσή Αυγή ολοένα κερδίζει πίσω τους πατριώτες αυτούς που παρασύρθηκαν από την προπαγάνδα και ήδη απογοητεύτηκαν οικτρά από την ηχηρή απουσία των Ελλήνων Εθνικιστών από την Βουλή.

Αυτός είναι και ο λόγος που ενώ η Χρυσή Αυγή “διαλύθηκε” όπως προφασίζονται, το σύστημα συνεχίζει τον λυσσαλέο αγώνα εναντίον μας με κυβερνοεπιθέσεις, αποκόμματα – προσχώματα, στοχοποίηση κατά Συναγωνιστών, αλλά και εμπρηστικές βόμβες στα γραφεία μας από τα παρακρατικά τσιράκια.

Χωνέψτε το από τώρα: η γνήσια Λαϊκή δύναμη Εθνικής Αντίστασης, η φωνή της Αλήθειας θα επιστρέψει σύντομα ισχυρή!

Comments Off on Γι΄ αυτό έχουν λυσσάξει: Κατακόρυφη άνοδος στο 2% για την Χρυσή Αυγή στην δημοσκόπηση της Marc

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.