Υπάρχουν και άλλα έγγραφα του FBI για το σκάνδαλο Novartis…

Υπάρχουν και άλλα έγγραφα του FBI για το σκάνδαλο Novartis…

Σε εξώδικό της προς την εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” για το σκάνδαλο Novartis, η πρώην Εισαγγελεύς Τουλουπάκη, αποκαλύπτει ότι υπάρχουν και άλλα σοβαρά έγγραφα από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, που είναι ακόμα απόρρητα και δεν υπάρχει καμία σκευωρία! Από το εξώδικό της αυτό και τα παρακάτω:

“Στην κατοχή της Υπηρεσίας μας υπάρχουν περισσότερα έγγραφα των αμερικανικών αρχών διαβαθμισμένα από εκείνα τα οποία δύνανται να χρησιμοποιηθούν και σε εκείνα τα οποία κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, γιατί θα έθετε σε κίνδυνο τις διενεργούμενες έρευνες στις ΗΠΑ, κατά τις υποδείξεις του ίδιου του FBI. Επομένως, στη Βουλή διαβιβάστηκαν εκείνα τα έγγραφα των οποίων ήταν δυνατόν να γίνει χρήση, ενώ τα απολύτως απόρρητα φυλάσσονται στην υπηρεσία μας και είναι δυνατή μόνο η επισκόπησή τους, γεγονός το οποίο αναφέρω στο σχετικό έγγραφό μου προς τους κ.κ. Αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου.”

Γιατί ο Ελληνικός Λαός δεν μαθαίνει αυτά τα απόρρητα έγγραφα; Γιατί καλύπτει ο ΣΥΡΙΖΑ την Νέα Δημοκρατία; Γιατί πολύ απλά η πλήρης αποκάλυψη του σκανδάλου θα είναι εις βάρος όλων των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου… 

Leave a comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.