Χλιδάτη συνεδρίαση της ΝΔ σήμερα στο Καβούρι για το “μεταναστευτικό” την ώρα που χρωστάει 250 εκατομμύρια ευρώ!

Χλιδάτη συνεδρίαση της ΝΔ σήμερα στο Καβούρι για το “μεταναστευτικό” την ώρα που χρωστάει 250 εκατομμύρια ευρώ!

Όταν ανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με περισσή υποκρισία είπε ότι θα πληρώσει το χρέος της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο ανέρχεται σε 250 περίπου εκατομμύρια ευρώ! Μέχρι τώρα έχει πληρώσει ψίχουλα, τα οποία δεν καλύπτουν ούτε καν τους τόκους ετησίως…

Όμως το γεγονός ότι χρωστάνε τα όσα χρωστάνε σε τράπεζες που τις πλήρωσε για να είναι ακόμη σε λειτουργία ο Ελληνικός Λαός από το υστέρημά του με τις ανακεφαλαιοποιήσεις, δεν πτοεί καθόλου τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος κάλεσε την κοινοβουλευτική του ομάδα σε συνεδρίαση στο πολυτελές παραθαλάσσιο ξενοδοχείο Divani Caravel, το οποίο ευρίσκεται στο Καβούρι!

Ο σκοπός της συνεδρίασης δεν είναι άλλος από την αδυναμία των στελεχών της ΝΔ να πείσουν τις τοπικές κοινωνίες για την μετεγκατάσταση προσφύγων στην ενδοχώρα, οπότε στην συνάντηση ο πρωθυπουργός, θα τους δώσει “γραμμή” για οικονομικά κίνητρα και την επικοινωνιακή διαχείριση του προβλήματος.

Comments Off on Χλιδάτη συνεδρίαση της ΝΔ σήμερα στο Καβούρι για το “μεταναστευτικό” την ώρα που χρωστάει 250 εκατομμύρια ευρώ!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.