Το… βιολί του ο Ερντογάν: έστειλε 100 λαθρομετανάστες σε Κω και Λέσβο μέσα σε λίγες ώρες

Το... βιολί του ο Ερντογάν: έστειλε 100 λαθρομετανάστες σε Κω και Λέσβο μέσα σε λίγες ώρες

Όσο οι εγχώριοι υποτακτικοί νεοραγιάδες εκτελούν κατά γράμμα το σχέδιο της Νέας Τάξης πραγμάτων για την αντικατάσταση πληθυσμού, τόσο περισσότερο στέλνει ο “σουλτάνος” Ερντογάν καραβιές λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας.

Συνολικά 94 λαθρομετανάστες περισυνελέγησαν στην Λέσβο και την Κω σήμερα το πρωί.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής εντοπίστηκαν 45 λαθρομετανάστες, ανοιχτά της Κω. Πλωτό της Frontex, που έκανε περιπολία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης «Ποσειδών 2019», εντόπισε τη λέμβο στην οποία επέβαιναν οι αλλοδαποί, στη θαλάσσια περιοχή Αγ. Φωκά στην Κω.

Επιπλέον, σήμερα το πρωί στελέχη του λιμενικού εντόπισαν 40 λαθρομετανάστες, που είχαν αποβιβαστεί στην ακτή στην περιοχή Τσιχράντα στη Λέσβο. Παράλληλα, εντοπίστηκε και ο 21χρονος λαθροδιακινητής που τους μετέφερε στο νησί, ο οποίος συνελήφθη. Μερικές ώρες νωρίτερα, το βράδυ του Σαββάτου, πλωτό της Frontex εντόπισε 9 λαθρομετανάστες ανοιχτά της Μυτιλήνης.

Αν δεν εφαρμοστεί ΑΜΕΣΑ το σχέδιο νόμου της Χρυσής Αυγής για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης, δεν θα αργήσει η μέρα που οι Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία στην γη των προγόνων μας!

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to “Το… βιολί του ο Ερντογάν: έστειλε 100 λαθρομετανάστες σε Κω και Λέσβο μέσα σε λίγες ώρες