Στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών: “Τα εγκλήματα του κόκκινου Δεκέμβρη”

Στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών: “Τα εγκλήματα του κόκκινου Δεκέμβρη”

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στην κατάμεστη από Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες αίθουσα της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε ιστορική αναδρομή με τίτλο “Τα εγκλήματα του Κόκκινου Δεκέμβρη” από τον Περιφερειακό Σύμβουλό με την Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα, Χαράλαμπο ΓιώτηΑντισυνταγματάρχη ε.α.

Ο Συναγωνιστής εξιστόρησε τα αιματηρά γεγονότα της προσπάθειας μετατροπής της πατρίδας μας σε ακόμα ένα κόκκινο κολαστήριο από το προδοτικό ΚΚΕ για χάρη του “πατερούλη” Σταλιν.

Παρά την εκατόμβη σφαγιασφέντων πατριωτών οι Ηρωικοί Χωροφύλακες και Ταγματασφαλίτες μαζί με τους Εθνικιστές Χίτες του Γεωργίου Γρίβα κράτησαν την Αθήνα Ελληνική αποκρούοντας την κουμμουνιστική λαίλαπα.

Τέλος, έλαβε τον λόγο ο Αρχηγός των Ελλήνων Εθνικιστών, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος και ανάφερε ότι παρά τον βρώμικο πόλεμο από το σάπιο σύστημα, το παρακράτος, τους κάθε λογής “ακροδεξιούς” ψευδοπατριώτες, πεμπτοφαλαγγίτες και προδότες, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν τελειώνει και η σημαία με τον Μαίανδρο δεν υποστέλλεται.

Με Μπροστάρη τον Ηγέτη μας θα ξαναγεμίσουμε με εθνικιστικά λάβαρα τις πόλεις και τα χωριά της πατρίδας μας. Η εκδήλωση τελείωσε με άπαντες σε στάση προσοχής να τραγουδούν τον ύμνο του κινήματος.

Comments Off on Στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών: “Τα εγκλήματα του κόκκινου Δεκέμβρη”

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.