«Μακεδονομάχε» Σαμαρά πες αλεύρι, ο Βενιζέλος σε γυρεύει! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μακεδονομάχε» Σαμαρά πες αλεύρι, ο Βενιζέλος σε γυρεύει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεσπάθωσε κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών κατά την ομιλία του στο Συνέδριο της Νουδούλας ο… Βουκεφάλας Αντωνάκης Σαμαράς, προτείνοντας την ακύρωσή της:

«Το ερώτημα είναι, βέβαια, τι κάνουμε από δω και στο εξής…Το πολιτικό ερώτημα είναι πώς θα αποδεσμευτούμε, χωρίς να πληρώσουμε κόστος. Κι αυτό δεν είναι εύκολο, δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη – πάντως γίνεται. Γιατί πρόκειται για συμφωνία που δεν περπατάει, ούτε μέσα, ούτε έξω, ούτε στα Βαλκάνια, ούτε στην Ευρώπη…

Κατανοώ αυτό που λέει ο Πρωθυπουργός: ότι δεν μπορούμε να αποδεσμευτούμε από τη Συμφωνία αυτή από τη μια μέρα στην άλλη, με το έτσι θέλω…Όμως, δεν μπορούμε και να ωραιοποιούμε μια Συμφωνία που εμείς οι ίδιοι την έχουμε καταγγείλει ως «επιζήμια» και «απαράδεκτη». Και που επί πλέον, δεν περπατάει…».

Κι όμως, δεν έχουν περάσει παρά μόνον πέντε χρονάκια και δύο μήνες από τότε που αυτός ο μέγας «Μακεδονομάχος» ήταν έτοιμος να υπογράψει τη δική του «Συμφωνία των Πρεσπών», προτείνοντας επισήμως στους Σκοπιανούς την υιοθέτηση σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό, εννοώντας προφανέστατα το «Βόρεια Μακεδονία»!

Διαβάστε την συνέχεια και δείτε το βίντεο στο ethnikismos.net

Comments Off on «Μακεδονομάχε» Σαμαρά πες αλεύρι, ο Βενιζέλος σε γυρεύει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.