Μισές αλήθειες από τον Πάνο Καμμένο για τα Ίμια

Μισές αλήθειες από τον Πάνο Καμμένο για τα Ίμια

Σίγουρα δεν είπε όλα όσα ξέρει ο Πάνος Καμμένος στην τελευταία του τηλεοπτική παρουσία. Δήλωσε συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμένος στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω:

«Είμαι πεπεισμένος πως το ελικόπτερο στα Ίμια δέχθηκε πυρά. Έψαξα να βρω τι έγινε εκείνη τη νύχτα αλλά η τότε πολιτική ηγεσία είχε εξαφανίσει τα στοιχεία. Το ελικόπτερο βρίσκεται σε ένα τολ. Μόνο οι συνομιλίες έχουν αποχαρακτηριστεί. Άκουσα τις συνομιλίες του ελικοπτέρου των ηρώων μας εκείνο το βράδυ και σας πληροφορώ πως τους είχε προταθεί να προσνηωθούν σε τουρκικό σκάφος και εκείνοι αρνήθηκαν και προτίμησαν να πέσουν».

Επιβεβαιώνεται πλήρως η θέση των Εθνικιστών και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ότι στα Ίμια κτυπήθηκε το Ελληνικό ελικόπτερο, αλλά δυστυχώς, η είδηση αυτή πέρασε στα ψιλά στην χώρα των γραικύλων και της “συνεκμετάλλευσης” της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ. Είπε και κάτι άλλο ο Πάνος Καμμένος:

«Ποτέ δεν ήταν γκρίζα ζώνη τα Ίμια. Ούτε θα είναι. Όταν πηγαίνει εκεί ο υπουργός Άμυνας και καταθέτει στεφάνι εκεί ακριβώς που έπεσαν οι ήρωες, είναι επίδειξη σημαίας». 

Ώστε έτσι λοιπόν, δεν είναι γκρίζα ζώνη τα Ίμια όταν δεν μπορούν Έλληνες να πάνε εκεί και θεωρεί ότι είναι επίδειξη σημαίας το να περνάει με ένα ελικόπτερο και να ρίχνει ένα στεφάνι… Τα συμπεράσματα δικά σας!

Leave a comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.