Τα λεφτόδεντρα, το δίκαιο μέρος της ευθύνης και το θράσος της Νέας Δημοκρατίας!

Τα λεφτόδεντρα, το δίκαιο μέρος της ευθύνης και το θράσος της Νέας Δημοκρατίας!

Καταστρέφουν την χώρα και ζητάνε και τα ρέστα!

Κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε για την εργασία εκ περιτροπής που δίνει το δικαίωμα στις επιχειρήσεις να καταβάλλουν μόνο το 50% των αμοιβών των εργαζομένων.

«Δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα. Μία επιχείρηση για να μπορέσει να πληρώσει εργαζόμενους και υποχρεώσεις πρέπει να έχει έσοδα. Όταν ο τζίρος κατακρημνίζεται είναι πολύ δύσκολο να μπορέσει μία επιχείρηση να πληρώσει.  Αναστείλαμε φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις και μένει το κομμάτι της εργασίας με εκ περιτροπής απασχόληση για να μειωθεί το κόστος και να μην έχουν απολύσεις. Γι’ αυτό είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την απασχόληση. Δεν γίνεται χωρίς να αναλάβουμε όλοι ένα δίκαιο μέρος της ευθύνης»…

ΑΚΟΥΣΤΕ ΘΡΑΣΟΣ! Από πού και έως που έχουμε το ίδιο μερίδιο ευθύνης ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, με την κυβέρνηση που αποφάσισε με το «έτσι θέλω» να βάλει λουκέτο στην χώρα, πριν καν διαθέτει στοιχεία για την εικόνα της πανδημίας στην Ελλάδα;

Όσο για τα λεφτόδεντρα, σίγουρα δεν υπάρχουν για τους βιοπαλαιστές και τους μικροεπιχειρηματίες… Υπάρχουν όμως για την κομματοκρατία, τον εποικισμό της χώρας και την οικονομική ελίτ της χώρας που στα χρόνια της κρίσης έγινε ακόμα πιο ισχυρή!

Υ.Γ. Για “Μακεδονία” σας λέγανε, για “απελάσεις” σας λέγανε, για “ανάπτυξη” σας λέγανε και για “πολλές και καλές δουλειές”… Καμαρώστε τους!

Leave a comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.