Έφαγαν σκύλο: Και όμως βάσει του νόμου τους οι μουσουλμάνοι μπορούν…


Έφαγαν σκύλο: Και όμως βάσει του νόμου τους οι μουσουλμάνοι μπορούν
Διαβάσαμε την παρακάτω είδηση στο διαδίκτυο και σας την μεταφέρουμε για να αντιληφθείτε, όσοι ψήφισατε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, τις συνέπειες της επιλογής σας, με όλους αυτούς τους μουσουλμάνους που έχει γεμίσει η Πατρίδα μας. Οι υπόλοιποι να προσέχουμε τα σκυλάκια μας και τα γατάκια μας…

“Έφαγαν σκύλο: Ο πρώην επικεφαλής της επιτροπής Φετβά (ισλαμικής θεολογίας) του πανεπιστημίου Αλ Αζχάρ του Καϊρου, Αμπτέν Χαμίντ αλ Ατράς, είχε δηλώσει σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το δορυφορικό κανάλι TeN το 2018 ότι οι μουσουλμάνοι μπορούν να σκοτώσουν και να φάνε γάτες και σκύλους.

Μάλιστα, σύμφωνα με το egyptindependent.com εξήγησε ότι η επιτροπή είχε προηγουμένως επανεξετάσει το ζήτημα και είχε αποφανθεί πως αυτό επιτρέπεται.

«Ο Προφήτης (Μωάμεθ) μας διέταξε να είμαστε ευγενικοί με ζώα, ανθρώπους και πουλιά. Αυτός (Προφήτης Μωάμεθ) είπε, αν σκοτώσεις, τότε σκοτώσε καλά. Και αν σφαξείς, τότε σφάξε καλά. Αφήστε τον καθένα να ακονίσει τη λεπίδα του και αφήστε τον να αποφύγει να βασανίσει το ζώο που θα σφαγιάσει», είπε ο Αμπτέν Χαμίντ αλ Ατράς.

Στη συζήτησή του με τον παρουσιαστή του προγράμματος, Αμρ Αμπντέλ Χαμίντ, ο Ατράς πρόσθεσε ότι υπάρχει απόφαση του θεωρητικού των ισλαμικών νόμων και των παραδόσεων, Ιμάμη Μαλίκ, ότι δεν είναι βλαβερή η κατανάλωση σκύλου ή γάτας, αρκεί να έχει «ακολουθηθεί η ισλαμική μέθοδος σφαγής».

πηγή

1 Comment

Filed under Φιλοζωϊκά νέα

One response to “Έφαγαν σκύλο: Και όμως βάσει του νόμου τους οι μουσουλμάνοι μπορούν…