Σύμβουλος Ερντογάν: “Τολμά η Ελλάδα των 8,5 εκ. κατοίκων να μας περιορίζει”

Σύμβουλος Ερντογάν: “Τολμά η Ελλάδα των 8,5 εκ. κατοίκων να μας περιορίζει”

Είμαστε μόνον 8,5 εκατομμύρια και δεν το ξέρουμε; Μήπως στην Ελλάδα ζουν περισσότερα από δύο εκατομμύρια αλλοδαποί και δεν μας το λένε;…

Ερωτήματα σημαντικά θέτει μία δήλωση ενός συμβούλου του Ερντογάν. Συγκεκριμένα, ο καθηγητής Mesut Hakkı Caşın, μέλος του προεδρικού συμβουλίου για την Ασφάλεια και την Εξωτερική Πολιτική, του προέδρου Ερντογάν προέβη σε τηλεοπτική εκπομπή στην δήλωση:

“Οι Τούρκοι είναι εγγόνια του Οθωμανού ναυάρχου Μπαρμπαρόσα, που κυριαρχούσε στην Μεσόγειο. Ο αρχαίος οθωμανικός νόμος απαιτούσε από το πλοίο να πληρώσει διόδια για να περάσει από τα στενά το Γιβραλτάρ. Σε ένα όχι τόσο μακρινό παρελθόν και μιλάω για το 1830, η Αμερική έπρεπε να πληρώσει το τουρκικό ναυτικό για να περάσει από το Γιβραλτάρ. Τολμά τώρα η Ελλάδα των 8,5 εκ. κατοίκων να μας περιορίζει στην θάλασσα”.

Η αναφορά του σε 8,5 εκατομμύρια κατοίκων την στιγμή που ο πληθυσμός της χώρας πλησιάζει τα 11 εκατομμύρια, λέει πολλά… Επιβεβαιώνει το γεγονός ότι στην Ελλάδα υπάρχουν αυτή την στιγμή περισσότερα από δύο εκατομμύρια αλλοδαποί με νόμιμα χαρτιά ή και χωρίς χαρτιά.

Όσο για τους “άθλους” στις θάλασσες των Οθωμανών, θα έπρεπε να ντρέπεται να αναφέρεται ο Τούρκος καθηγητής, αφού είναι γνωστή η ανικανότητά τους. Δυστυχώς όμως, στο κράτος των Αθηνών, σε αυτό το προτεκτοράτο της μίζας και της ρεμούλας, εδώ και αρκετά χρόνια έχει παραμεληθεί η εθνική μας άμυνα και αυτό θα πρέπει επιτέλους να σταματήσει γιατί μόνον με την ισχύ των όπλων σε γη, αέρα και θάλασσα, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την τουρκική απειλή.

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to “Σύμβουλος Ερντογάν: “Τολμά η Ελλάδα των 8,5 εκ. κατοίκων να μας περιορίζει”