Ο «μεγάλος περίπατος» των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα μας

Ο «μεγάλος περίπατος» των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα μας

Για όσους δεν το γνωρίζουν η Δανία θα προσφέρει περίπου 3.000.000 ευρώ για την στήριξη των «ασυνόδευτων ανηλίκων» στην Ελλάδα. Το ποσό θα διατεθεί για τη δημιουργία δομών φιλοξενίας με την καθεμία να έχει δυναμικότητα 20-40 παιδιών. Σύμφωνα με το σχέδιο, θα δημιουργηθούν δομές για έως και 4.000 «ασυνόδευτα παιδιά». Με απλά λόγια, παίρνουμε ευρώ, κρατάμε λαθρομετανάστες!

Μέσα σε μια χώρα που πεθαίνει δημογραφικά και με την ανεργία να καλπάζει ασταμάτητα η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήρθε στην εξουσία πριν από έναν χρόνο, υποτίθεται για να εφαρμόσει μια διαφορετική πολιτική στο «προσφυγικό», αλλά αυτή έμεινε στα «μεγάλα λόγια» και στις υποσχέσεις για «απελάσεις», που δεν γίνονται!

Έναν χρόνο μετά, βλέπουμε την «πατριωτική» κυβέρνηση της ΝΔ να συνεχίζει την «αντιρατσιστική» πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, επεκτείνοντας τον εποικισμό της Ελλάδας από τα νησιά προς την ηπειρωτική χώρα.

Με τον τρόπο αυτό, προχωράει το σχέδιο αντικατάστασης πληθυσμού και μάζες εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών από Ασία και Αφρική, κατακλύζουν την Ελλάδα μας. Οι Έλληνες μετατρέπονται σταθερά σε ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ μέσα στην ίδια τους την χώρα και αυτό συμβαίνει με τις ευλογίες ολόκληρου του πολιτικού συστήματος, αλλά και της Ευρώπης με την οποία θα πρέπει επιτέλους να συγκρουστούμε, διαφορετικά η χώρα μας θα γίνει ένα θλιβερό καταφύγιο για τους «κατατρεγμένους» όλης της οικουμένης!

Ο «μεγάλος περίπατος» των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα μας συνεχίζεται λοιπόν και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την «ελληνοποίησή» τους, κάτι που εγείρει θέμα ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ του Ελληνισμού. Ήδη στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, μπορεί κανείς να περπατήσει σε περιοχές που δεν ακούς… ελληνικά, εάν κάποιος έχει την τόλμη για κάτι τέτοιο, καθώς τις βραδινές ώρες οι Έλληνες δεν αισθάνονται ασφαλείς για να κυκλοφορήσουν.

Ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα των λαθρομεταναστών έχει μόνον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από την δεκαετία ακόμη του ’90 όταν ζήτησε λύση αυτού του προβλήματος και να κλείσουν τα σύνορα της χώρας. Είναι ζήτημα επιβίωσης του Ελληνισμού να δυναμώσει πολιτικά την φωνή της Χρυσής Αυγής γιατί οτιδήποτε άλλο επιταχύνει τον αφελληνισμό της πατρίδας μας.

Ένα Έθνος με λαμπρή ιστορία χιλιάδων ετών κινδυνεύει να αφανιστεί χωρίς καν πόλεμο! Θα το επιτρέψουμε να συμβεί;

Comments Off on Ο «μεγάλος περίπατος» των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα μας

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.